Life

Cum se pregătea Dani Oțil de prima zi de școală: “Ieri am retrăit amărăciunea aia de duminică seară”

Dani Oțil a dezvăluit cum se pregătea pentru prima zi de școală. Prezentatorul matinalului de la Antena 1 nu era deloc încântat duminica, înainte să se întoarcă în sala de clasă.
05.09.2022 | 11:38
Cum se pregatea Dani Otil de prima zi de scoala Ieri am retrait amaraciunea aia de duminica seara
Cum se pregătea Dani Oțil de prima zi de școală. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dani Oțil și-a amintit de cum obișnuia să se pregătească pentru prima zi de școală. Prezentatorul de la Antena 1 nu era foarte încântat atunci când se întorcea în sala de clasă după vacanța de vară.

Cum se pregătea Dani Oțil de prima zi de școală

Noul an școlar a început astăzi, lucru care le-a făcut pe vedete să-și amintească de cum era prima zi de școală în copilărie.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil se numără printre cei care nu se bucurau prea tare atunci când se întorceau în băncile școlii.

Prezentatorul matinalului de la Antena 1 a dezvăluit care era primul lucru pe care îl făcea atunci când începea școala. Dani Oțil se întorcea duminica de la țară și se pregătea pentru prima zi de școală,

ADVERTISEMENT

“Condoleanțe părinților și copiilor! Ieri mi-am adus aminte că duminica ne aduceau de la țară, așa se termina vacanța de vară, cu o venire de la țară.

Trei rânduri de piele dădeam jos, că dacă participam la toate activitățile de grădinărit…Eram la coadă la rând la baie.

ADVERTISEMENT

Ieri am retrăit amărăciunea aia de duminică seară. Uram școala! Între școală și muncă azi, nu știu ce uram mai mult.”, a declarat prezentatorul TV în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, de la Antena 1, citat de spynews.ro.

Dani Oțil a mai vorbit și despre peripețiile pe care le-a avut în timpul anilor de școală. Moderatorul TV spune că a plecat de la un examen doar pentru a se juca cu elevii în curtea școlii.

ADVERTISEMENT

Deși recunoaște că nu și-a dat interesul pentru a fi printre premianții clasei, Dani Oțil a avut rezultate destul de bune. Colegul de platou al lui Răzvan Simion a luat întotdeauna mențiunea 1 la școală.

“Am fost primul după locul trei, sau cum îmi mai zicea mie profesoara, mențiunea specială.”, a adăugat soțul Gabrielei Prisăcariu.

Dani Oțil, mesaj emoționant pentru fiul său

Zilele trecute, Dani Oțil i-a scris o scrisoare emoționantă fiului său și al Gabrielei Prisăcariu, pentru atunci când va împlini 21 de ani.

Prezentatorul TV este foarte fericit de când a venit pe lume Luca Tiago, în urmă cu aproximativ un an, și se gândește deja la viitorul micuțului.

Dani Oțil își dorește ca fiul său să-l mai sune din când în când, atunci când va crește.

După ce a împlinit 20 de ani, prezentatorul a început să-și sune părinții tot mai rar și nu ar vrea ca Tiago să procedeze la fel, motiv pentru care acum regretă comportamentul de atunci.

“Las și io asta aici, tată, ca peste 20 de ani să fim siguri că mă mai suni. Nu e obligatoriu. Peste 20 de ani o să ai fix cât aveam eu acu 20. Exact când am început să îi sun pe ai mei mai rar. Și tot mai rar…

Eu timpul nu îl mai pot da înapoi. Tu nu face ca mine, tată.”, a scris Dani Oțil pe Instagram, în dreptul unei imagini cu fiul său.

Dani Oțil a mai spus că nu îl va deranja pe fiul lui cu telefoane, dar își dorește foarte mult ca, peste 20 de ani, să refacă poza pe care a postat-o în dreptul acestui mesaj.

ADVERTISEMENT
Tags: