Life

Cum se simte Eva, după ce a luat coronavirus. Primele imagini cu fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță

02.02.2021 | 14:59
Cum se simte Eva dupa ce a luat coronavirus Primele imagini cu fiica Andrei si a lui Catalin Maruta
Cum se simte Eva, după ce a luat coronavirus. Primele imagini cu fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Andra, Cătălin Măruță și fiica lor, Eva, au fost confirmați pozitiv la testul cu noul tip de coronavirus, singurul care nu a luat virusul din China fiind băiatul cuplului, David. Toți patru se află în izolare la domiciliu pentru următoarele 2 săptămâni. 

Update ora 15.00. Cătălin Măruță a făcut primele declarații despre starea sa de sănătate, vorbind și despre cum se simte cântăreața Andra și fiica lor, Eva. Prezentatorul a mărturisit că are stări de febră în special seara, și-a pierdut gustul și mirosul, în timp ce soția sa are dureri musculare.

ADVERTISEMENT

„Starea mea de sănătate este bună, am doar stări de febră spre seară. În rest, mai tușesc din când în când. Într-adevăr, am rămas fără gust, fără miros. E extrem de ciudată senzația. Andra este și ea infectată, ea are ceva dureri musculare. Eva e cea mai energică, nu are nici o treabă.

David ne roagă să-i facem teste în fiecare zi, se teme să nu iasă și el pozitiv. Dacă nu o să mi se agraveze starea, cred că o să trec cu bine de acest virus. Mi-am făcut teste săptămâna trecută în fiecare zi și vineri seară abia am ieșit pozitiv”, a declarat vedeta în emisiunea „La Măruță” de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Știre inițială ora 11:13. Cei trei au contactat o formă ușoară a bolii, așadar starea lor de sănătate este una cât se poate de bună în momentul de față. Micuța Eva nu pare afectată sau îngrijorată, simțindu-se foarte bine în sânul familiei, unde se bucură de timpul petrecut alături de părinți.

Prezentatorul de la Pro TV a publicat mai multe filmulețe în care fetița sa și a juratei de la „Românii au talent” este la fel de veselă ca întotdeauna. Andra și Cătălin Măruță se simt minunat în compania celor mici, dovadă chiar postările din mediul online.

ADVERTISEMENT

Eva Măruță, după infectarea cu coronavirus. Cum se simte fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță

Eva Măruță este la fel de veselă și pusă pe șotii ca și până acum, distrându-se de minune alături de celebrii săi părinți cu care face tot felul de jocuri și activități. Micuța nu pare să resimtă boala, semn că starea sa de sănătate este una excelentă.

Fiica cântăreței și a prezentatorului emisiunii „La Măruță” apare într-o filmare în care se joacă cu familia sa un joculeț în care trebuie să i se citească pe buze. Eva se bucură de fiecare secundă alături de părinți, perioada următoare fiind ca o vacanță pentru cei 4.

ADVERTISEMENT
Eva Măruță, după infectarea cu noul tip de coronavirus
Eva Măruță se simte bine după ce a luat coronavirus. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

„Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță, mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta este, chiar o să avem o vacanță împreună, în perioada asta vrând, nevrând.

Să știți că o să fim și la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă, emisiunea La Măruță continuă așa că eu și echipa mea cu siguranță vom găsi cele mai inedite momente și cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe.

Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine. Vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri și aveți grijă de voi: sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent cu perioada asta”, a spus Cătălin Măruță într-un InstaStory.

„Familia cu mine? ✅ Jocuri multe? ✅ Acadele ? ✅ Filme online? ✅ Am tot ce îmi trebuie pentru o izolare cu multă relaxare! Aveți grijă de voi, dragii mei! Sănătate multă! ❤️🤗”, a scris ulterior Andra pe Instagram.

ADVERTISEMENT