Life

Cum se simte Maria Andria după ce a suferit un stop cardio-respirator: “Nu știi niciodată ce se poate întâmpla”

Cum se simte Maria Andria după ce a suferit un stop cardio-respirator. Cântăreața a postat un mesaj pe rețelele de socializare.
12.08.2023 | 16:49
Cum se simte Maria Andria dupa ce a suferit un stop cardiorespirator Nu stii niciodata ce se poate intampla
Maria Andria a suferit recent un stop cardio-respirator. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Maria Andria a suferit un stop cardio-respirator zilele trecute și a dezvăluit cum se simte acum. Cântăreața a fost la un pas de tragedie, dar a trecut peste acest moment  greu.

Maria Andria, mesaj după ce a suferit un stop cardio-respirator. Cum se simte acum artista

Recent, artista a suferit un stop cardio-respirator în timp ce se afla pe masa de operație. Cântăreața a mers la spital pentru a face o intervenție banală, dar aproape că a costat-o viața.

ADVERTISEMENT

Totul a început după ce Maria Andria a vrut să scape de celulită, așa că a mers la estetician pentru a-și injecta acid hialuronic în zona coapselor, cu mai mult timp în urmă.

Acidul s-a răspândit în mai multe părți ale corpului, iar cântăreața risca să facă o infecție, așa că a mers din nou la spital pentru ca medicul să rezolve această problemă.

ADVERTISEMENT

Maria Andria a făcut un stop cardio-respirator, aparent din cauza anesteziei, după care a fost dusă la Terapie Intensivă. În acest moment, artista se simte mai bine și a transmis un mesaj pe rețelele sociale.

Vedeta a trecut prin momente foarte grele, dar acum se reface în urma intervenției și le-a promis internauților că va oferi mai multe detalii despre ceea ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

După această experiență, Maria Andria a realizat cât de fragilă poate fi viața, așa că are de gând să se bucure de fiecare moment. Totodată, artista le-a mulțumit tuturor pentru mesajele trimise în aceste momente grele.

“Dragii mei, vă mulțumesc pentru toată grija pe care mi-ați purtat-o în ultima perioadă și pentru mesajele pe care mi le-ați trimis! Sunt bine acum, mă refac după intervenția pe care am avut-o. 

ADVERTISEMENT

Am realizat cât de fragilă poate fi viața și am de gând să trăiesc fiecare moment la cote maxime, pentru că nu știi niciodată ce se poate întâmpla. Prețuiți viața și aveți grijă de voi!

Voi reveni, în curând, cu un vlog în care vă voi arăta și povesti, pe larg, tot ce am trăit. Vă iubesc tare!”, a scris cântăreața pe pagina sa de Facebook, dar și pe Instagram.

Cât de mult a durat operația cântăreței

Operația pe care a suferit-o Maria Andria a durat patru ore, mai mult decât s-ar fi așteptat mama și logodnicul ei. Corpul vedetei a decat din cauza anesteziei.

“Am mers împreună cu Maria și mama ei la spital, era programată pentru operație. Avea probleme de la acidul hialuronic injectat în coapse.

Medicul a spus că trebuie intervenit urgent, pentru că risca să facă infecție. Operația a durat foarte mult, mai mult decât ne așteptam”, a declarat partenerul Mariei Andria pentru Spynews.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: