Life

Cum se simte Viorel Lis, după ce s-a infectat cu o bacterie misterioasă. Oana Lis: “Nu mă mai sunați, e adevărat”

Cum se simte Viorel Lis, după ce s-a infectat cu o bacterie misterioasă, în urmă cu câteva săptămâni. Oana Lis a postat vești despre partenerul ei de viață.
15.06.2022 | 19:14
Cum se simte Viorel Lis dupa ce sa infectat cu o bacterie misterioasa Oana Lis Nu ma mai sunati e adevarat
Cum se simte Viorel Lis după ce s-a infectat cu o bacterie misterioasă. Sursa foto: Facebook/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Lis (43 de ani) le-a dezvăluit urmăritorilor cum se simte soțul ei, Viorel Lis (78 de ani), după ce s-a infectat cu o bacterie misterioasă. Soția fostului primar al Capitalei a postat o imagine cu partenerul ei de viață.

Cum se simte Viorel Lis după ce s-a infectat cu o bacterie misterioasă. Anunțul făcut de Oana Lis

Blondina le-a cerut oamenilor să nu o mai sune pentru a se interesa despre starea de sănătate a lui Viorel Lis și a postat, în schimb, o imagine cu fostul edil, care pare să se simtă destul de bine.

ADVERTISEMENT

La finalul lunii mai, medicii au descoperit că Viorel Lis a fost infectat cu o bacterie misterioasă și a făcut câteva investigații. Oana Lis le-a arătat urmăritorilor unde l-a “internat” pe partenerul ei.

“Da, măi, nu mă mai sunați, e adevărat, l-am internat pe Viorel!!! …. Dar undeva, fitza!!!”, a scris Oana Lis pe Facebook, în dreptul unei fotografii cu soțul ei, aflat în sala de jocuri de noroc.

ADVERTISEMENT
Viorel Lis
Oana Lis și-a dus soțul la sala de jocuri de noroc. Sursa foto: Facebook

Internauții s-au amuzat pe seama descrierii imaginii postate de soția lui Viorel Lis. Aceștia i-au urat multă sănătate fostului primar, dar au lăsat și câteva mesaje amuzante.

“A scos ceva? Să știu dacă mă internez și eu tot acolo”, “Săracu, când prinde și el o specială??”, “Este conectat la aparate săracul”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

ADVERTISEMENT

Viorel Lis a ajuns din nou pe mâinile medicilor

În urmă cu mai bine de două săptămâni, Viorel Lis a ajuns din nou la spital pentru investigații, după ce a fost depistat cu o bacterie.

“Sunt la o clinică. În ultimul timp, Viorel a avut tot felul de simptome. Azi are o internare de o zi. A luat o bacterie, dar nu știu de unde.

ADVERTISEMENT

El în ultimul timp a tot fost prin clinici, cu piciorul… Trebuie să descoperim ce e cu această bacterie. Trebuie să facă o colonoscopie. Îi e frică, dar trebuie să o facă.”, a declarat Oana Lis la Prima TV, la Exclusiv VIP.

ADVERTISEMENT