Life

Cum se termină sezonul 2 din Clanul. Denis Hanganu dezvăluie care va fi viitorul serialului

Cum se termină sezonul 2 din serialul Clanul. Denis Hanganu a făcut câteva dezvăluiri despre viitorul producției de la Pro TV.
03.05.2023 | 09:52
Cum se termina sezonul 2 din Clanul Denis Hanganu dezvaluie care va fi viitorul serialului
Denis Hanganu, dezvăluiri despre finalul sezonului 2 Clanul, Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Sezonul 2 din Clanul se va termina în curând, iar Denis Hanganu a oferit câteva detalii despre serial. Protagonistul a vorbit și despre ce se va întâmpla în continuare cu producția de la Pro TV.

Cum se termină sezonul 2 din Clanul. Dezvăluirile lui Denis Hanganu

Cel de-al doilea sezon al îndrăgitului serial de la Pro TV se apropie de final, iar actorii se vor întoarce la filmări în această vară, cel mai probabil, din moment ce producția a avut un succes uriaș.

ADVERTISEMENT

Denis Hanganu a făcut câteva dezvăluiri despre finalul acestui sezon, despre care a spus că este ceva cu totul neașteptat. Actorul este mândru de serial, dar și de colegii săi și de echipa de producție.

“Mai pregătesc o premieră, nu am pauză, dar e mai bine să fie decât să nu fie. După audiențele bune de la Clanul, ne așteptăm să reluăm filmările la începutul verii și să vedem, ce ne rezervă viitorul. Sunt discuții de preproducție, vedem ce se mai întâmplă.

ADVERTISEMENT

Următoarele episoade, ultimele din acest sezon 2, sunt o nebunie, iar finalul e neașteptat, se termină foarte tare de tot. Mă mândresc cu serialul și cu toți colegii mei, facem treabă bună, o muncă extraordinară într-un timp foarte scurt.

Că astea sunt resursele de timp și financiare și vrem să aducem un produs cinematografic foarte bun, de top, în casele românilor”, a declarat Denis Hanganu pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Denis Hanganu a vorbit despre relația bună pe care o are cu colegul său din serial, Marian Olteanu, care interpretează rolul lui David Pribeagu.

Relația cu colegul meu Marian Olteanu (n.r. David Pribeag) este foarte bună, suntem și apropiați de vârstă, el a terminat cu 2 ani înaintea mea, ne înțelegem foarte bine, e un actor bun, suntem amândoi din Vaslui, eu de lângă graniță, el din oraș, suntem doi moldoveni tineri, nebunatici, știi cum se zice”,

ADVERTISEMENT

Cine este iubita lui Denis Hanganu

Întrebat care este situația sa sentimentală, Denis Hanganu a spus că stă foarte bine din acest punct de vedere. Partenera sa are o meserie cu totul diferită, fiind medic chirurg și îi este mereu alături. Vedeta apelează la ajutorul iubitei de fiecare dată când are nevoie.

“Cu dragostea stau bine, ea este medic chirurg, e omul meu de încredere la care să apelez atunci când este nevoie. Are grijă de mine”, a dezvăluit protagonistul serialului de la Pro TV.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Primul imperiu din istoria umanității. Clădit de un copil din flori a schimbat...
Primul imperiu din istoria umanității. Clădit de un copil din flori a schimbat decisiv lumea în care trăim
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Dosar penal după o nuntă cu alai care a blocat străzile şi trotuarele,...
Dosar penal după o nuntă cu alai care a blocat străzile şi trotuarele, în Teleorman. Martorii la eveniment, indignaţi: "Poliţia e acolo să le asigure circul"
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea...
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Momente dramatice pentru o vedetă din România. A leșinat în avion
Momente dramatice pentru o vedetă din România. A leșinat în avion
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată