Life

Cum și-a câștigat Diana de la Insula Iubirii banii în timpul pandemiei. “Ajungeam acasă cu mulți bani”

23.09.2020 | 17:54
Cum sia castigat Diana de la Insula Iubirii banii in timpul pandemiei Ajungeam acasa cu multi bani
Cum și-a câștigat Diana de la Insula Iubirii banii în timpul pandemiei. "Ajungeam acasă cu mulți bani, dar..." Sursa foto: ciao.ro
ADVERTISEMENT

Diana Constantin este fostă concurentă a show-ului “Insula Iubirii”, la care a participat pentru a vedea cât de solidă era relația pe care o avea. Pandemia reprezintă un obstacol financiar pentru majoritatea populației, iar bruneta nu face excepție. Aceasta a recunoscut ce  făcut în timpul pandemiei pentru a se putea întreține singură.

Diana nu este tocmai mândră de modul pe care l-a ales pentru a câștiga bani în plus. Însă, aceasta a dezvăluit cu sinceritate că a recurs la acest “job” care este un subiect tabu pentru multe femei.

ADVERTISEMENT

Din cauza pandemiei de coronavirus, locurile de muncă din România și din lume sunt din ce în ce mai puține. Iar Diana a recurs la un mod mai simplu de a face bani, chiar dacă nu i-a adus satisfacție pe plan moral, conform ciao.ro.

Cum a câștigat bani Diana de la Insula Iubirii

Diana Constantin a declarat că soluția ei pentru a se întreține în pandemie a fost să facă videochat. A fost nevoită să recurgă la acest lucru din cauza faptului că nu își putea găsi un loc de muncă. La sugestia unei prietene, bruneta s-a apucat de videochat.

ADVERTISEMENT

“Am venit după o perioadă de pandemie, nu aveai unde să te angajezi. Eu trebuia să îmi iau înapoi chiria la București. O prietenă m-a întrebat dacă nu vreau să fac cu ea. Stă în fața unui calculator și se dezbracă. E, aia e, mare lucru. Nu trage nimeni de ea, nu se prostituează”, a declarat Diana pentru Antena Stars.

Fosta concurentă a dezvăluit și cea mai mare sumă pe care a reușit să o câștige într-o singură săptămână. O sumă destul de mare, dar care nu i-a adus fericire. “Acum nu mai continui să fac, iar eu cu psihicul nu pot să fac față. Într-o săptămână am făcut 3200 de lei. Ajungeam acasă cu mulți bani, dar eram foarte tristă.”

ADVERTISEMENT

Diana a menționat în cadrul emisiunii că a fost criticată dur pentru această alegere și că oamenii au tendința de a pune etichete fără să cunoască povestea din spate. Tânăra a avut parte și de momente grele în viață. A pierdut o sarcină în timpul carantinei, iar fostul iubit a dat-o afară din casă. În plus, a fost agresată fizic, lucru care a dus la pierderea sarcinii.

Diana de la “Insula Iubirii” era împreună cu Ben atunci când a început să participe la reality show. Ulterior, relația dintre cei doi s-a încheiat atunci când bruneta s-a îndrăgostit de Andy, un alt participant la emisiune. De asemenea, Diana a fost sezonul trecut împreună cu Aurel Deacanu, un alt fost concurent al emisiunii, însă relația nu a durat mult.

ADVERTISEMENT