Cum şi-a motivat un bărbat ieşirea pe stradă în ziua de Paşte. Poliţiştii i-au făcut publică Declaraţia pe proprie răspundere

Adrian Baciu   
în HotNews
20/04/2020, 16:35
Cum şi-a motivat un bărbat ieşirea pe stradă în ziua de Paşte. Poliţiştii i-au făcut publică Declaraţia pe proprie răspundere
Ce se va întâmpla cu declarația pe propria răspundere după 15 mai. Explicațiile oferite de Klaus Iohannis. Sursa foto: hepta.ro

Declarația pe proprie răspundere, ”biletul” prin care românii pot ieși din casă în perioada Stării de urgență, a fost utilizată într-un mod mai puțin obișnuit de un cetățean din Piatra Neamț. Acesta și-a motivat ieșirea din casă printr-un motiv original.

Motivul de deplasare incredibil scris de un român în Declarația pe proprie răspundere

Declarația pe proprie răspundere are mai multe rubrici în care cetățenii își pot motiva ieșirile în perioada Stării de urgență. Printre ele nu se află motivul bazat pe relațiile amoroase.

Un bărbat din Piatra Neamț nu s-a sfiit să adauge, din proprie inițiativă, motivul amintit mai sus. Prin acest lucru, cetățeanul s-a făcut remarcat în mediul online.

În cursul zilei de duminică, 19 aprilie, pe contul de Facebook ”Poliţiştii au umor” a fost publicată o fotografie a unei declarații pe proprie răspundere, în care semnatarul arată motivul necesității plecării de la domiciliu.

Pe Declarația pe proprie răspundere tipizată, numele de familie al inventivului cetățean este blurat, prenumele e trecut Nicolae, data naşterii este “scorpion”, adresa locuinţei Piatra Neamţ şi locul deplasării România.

Motivul deplasării este unul care atrage atenția: ”Sex cu toate femeile singure în această perioadă critică“. La rândul său, rubrica în care trebuie specificată perioada deplasării nu are specificată un interval anume, ci ”toată perioada stării de urgență“.

Reacții pline de amuzament ale internauților

La vederea declarației originale a cetățeanului din Piatra Neamț, utilizatorii de Facebook au avut reacții pline de umor.

Un internaut se întreabă ”Oare cât l-a costat ieșirea?”, în timp ce altul, cu umor negru, spune că acesta ”Poate are Covid și dorește să-l împartă”.

”Ziceți mersi că încă mai sunt persoane care mai au și simțul umorului, ca dacă se stinge și simțul ăsta al umorului, ce a fost la Hunedoara si Rahova, o sa fie în toată țara”, trage concluzia altă persoană din mediul online.

  • Polițiștii au acordat 14.000 de sancțiuni pentru nerespectarea ordonanțelor militare în ultimele zile
Închide ×