Life

Cum sunt afectate zodiile de trecerea la ora de iarnă. Leii și Balanțele profită din plin

Cum sunt afectate zodiile de trecerea la ora de iarnă? Unele nu vor avea somn, în timp ce altele vor profita de ora în plus.
29.10.2021 | 14:21
Cum sunt afectate zodiile de trecerea la ora de iarna Leii si Balantele profita din plin
ADVERTISEMENT

Trecerea la ora de iarnă își pune amprenta și asupra semnelor zodiacale. O parte dintre zodii se vor bucura că vor dormi mai mult cu o oră, în timp ce unele ar putea fi debusolate, întristate că se înnoptează mai repede.

Berbecii nu au nicio problemă cu scurtarea zilei. Pentru ei, odihna este pe primul loc în weekend-ul 30-31 octombrie. Se vor bucura din plin de ora câștigată și își vor reface bateriile după o săptămână istovitoare de muncă.

ADVERTISEMENT

Taurii sunt și ei bucuroși că dorm mai mult, mai ales că în weekend-uri le place foarte tare să lenevească. Pentru nativii de pământ, trecerea la ora de iarnă înseamnă o noapte mai lungă alături de persoana iubită.

Cum sunt afectate zodiile de trecerea la ora de iarnă

Gemenii se adaptează repede la schimbarea orei și folosesc în mod inteligent evenimentul. Ei nu dorm mai mult, ci profită de acea oră în plus pentru a realiza anumite lucruri.

ADVERTISEMENT

Racii nu sunt foarte încântați că trecem la ora de iarnă. Pentru acești nativi născuți vara, scurtarea zilei aduce puțină tristețe.

Leii, în schimb, vor profita de data aceasta din plin de ora de iarnă. S-au tot plâns în ultima vreme că nu le ajunge timpul pentru a face anumite lucruri, iar acum au o oră în plus pentru activitățile lor.

ADVERTISEMENT

Fecioarele tind să devină irascibile când se schimbă ora, fie că e vorba de vară sau de iarnă. Pentru ele, acest eveniment nu este unul plăcut, mai ales că lor le plac zilele lungi și călduroase de vară.

Balanțele se bucură că dau ceasul înapoi cu o oră și asta deoarece au chef de petrecut! Ce veste mai bună poate veni pentru ele decât că se vor distra cu o oră mai mult?

ADVERTISEMENT

Peștilor le este indiferent

Scorpionii sunt somnoroși de fel, iar cu trezitul de dimineață au des probleme. În noaptea de sâmbătă spre duminică, problema va fi ameliorată, căci vor mulțumi enorm pentru că pot dormi mai mult.

Săgetătorii sunt în aceeași categorie cu Fecioarele și Racii. Pentru ei, evenimentul aduce puțină tristețe căci își dau seama că nu mai pot sta afară până la ore târzii, cum o făceau în toiul verii.

Capricornii și Vărsătorii sunt și ei puțin debusolați de ora de iarnă, dar se vor adapta imediat. Cât despre Pești, pentru ei este indiferent dacă dorm cu o oră mai mult sau mai puțin. Ei nu pun preț pe noțiunea timpului.

ADVERTISEMENT
Tags: