Life

Cum sunt strigați la școală prinții George și Louis și prințesa Charlotte. Schimbarea intervenită după ce Charles a devenit rege

Cum sunt strigați la școală prinții George și Louis și prințesa Charlotte. Schimbarea a intervenit după ce Regele Charles a urcat pe tron.
05.09.2023 | 14:47
Cum sunt strigati la scoala printii George si Louis si printesa Charlotte Schimbarea intervenita dupa ce Charles a devenit rege
Kate Middleton și Prințul William, alături de prinții George și Louis și prințesa Charlotte. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Prinții George și Louis și prințesa Charlotte învață, de anul trecut, la o școală din Berkshire. Cum sunt strigați copiii Prinților de Wales în cadrul instituției de învățământ?

Cum sunt strigați la școală prinții George și Louis și prințesa Charlotte

Prințul George (10 ani), prințesa Charlotte (8 ani) și prințul Louis (5 ani) sunt înscriși, de anul trecut, la școala din Berkshire, în anul 6, anul 4 și, respectiv, anul 1.

ADVERTISEMENT

Copiii Prinților de Wales au petrecut o scurtă vacanță la Castelul Balmoral din Scoția, alături de bunicul lor, Regele Charles. Vacanțele lor se vor termina în curând și se vor întoarce la școală.

După o scurtă vacanță alături de bunicul lor, regele Charles, la Castelul Balmoral din Scoția, copiii regali se vor întoarce în sălile de clasă în zilele următoare, când vacanțele școlare se vor încheia.

ADVERTISEMENT

Deși sunt trei dintre cei mai faimoși copii din lume, la școală sunt doar elevi și, fără a se face referire la ei prin titlurile regale. Însă, de când părinții lor au primit titlurile de Prinți de Wales, după moartea Reginei Elisabeta a II-a și urcarea pe tron a Regelui Charles al III-lea, copiii sunt strigați acum George de Wales, Charlotte de Wales și Louis de Wales, notează okmagazine.ro.

Acest lucru s-a întâmplat și atunci când prinții William și Harry erau la școală. Părinții lor erau atunci Prinți de Wales, titlu preluat de moștenitorul suveranului britanic.

ADVERTISEMENT

Membrii familiei regale nu folosesc la șc0ală un nume de familie, în mod tradiționali. În schimb, aceștia sunt cunoscuți după prenume și după titulatura de Alteță regală.

Anul trecut, atunci când au mers la noua școală din Berkshire, copiii au fost însoțiți de Prințul William și de Kate Middleton. Aceștia au fost întâmpinați de directorul instituției de învățământ.

ADVERTISEMENT

Ce talent a moștenit Prințul George de la bunicul său

Prințul George și-a manifestat, de ceva timp, interesul pentru artă. Anul trecut, Prințul William și Kate Middleton au publicat o imagine cu o pictură realizată de fiul lor, care era foarte reușită.

Însă acest talent este moștenit din familie. Regele Charles are și el înclinații artistice, la fel cum avea și tatăl său, prințul Philip. Suveranul a fost, de câteva ori, cu pensula în mână, și a realizat zeci de opere de-a lungul timpului.

“George pare a fi pasionat de artă. Prințul Philip și Regele Charles au fost amândoi incredibil de talentați. Iar Kate este foarte bine informată și interesată de artă… și, judecând după pictura cu adevărat impresionantă a lui George, acesta este, de asemenea, destul de îndemânatic”, a declarat Jenie Bond, fost corespondent regal la BBC, potrivit Mirror.

ADVERTISEMENT