Life

Talentul pe care Prințul George l-a moștenit de la Regele Charles. Și Prințul Philip l-a avut

Familia Regală este mândră de Prințul George. Primul născut al Prințului William și al lui Kate Middleton a moștenit talentul Regelui.
28.06.2023 | 09:46
Talentul pe care Printul George la mostenit de la Regele Charles Si Printul Philip la avut
Ce talent a moștenit Prințul George de la Regee Charles. Sursa foto: colaj Fanatik/ Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Prințul George dă de pe acum de înțeles că va fi un conducător de seamă pentru Marea Britanie. Primul născut al Prințului William și al lui Kate Middleton a moștenit talentul „impresionant” al Prințului Philip și al Regelui Charles.

Ce talent a moștenit Prințul George

Prințul George, care are acum nouă ani, demonstrează că a moștenit din familie dragostea pentru artă. A arătat acest lucru și în urmă cu un an, când părinții săi. Prințesa Kate și Prințul William au publicat o pictură realizată de el cu ocazia Crăciunului.

ADVERTISEMENT

Desenul înfățișează un ren și doi pui, într-un peisaj de iarnă, iar aceasta este destul de reușită. Însă nu este de mirare, căci nu este singurul din familia sa cu înclinații artistice. Prințul George a moștenit talentul de la Regele Charles, dar și de la Prințul Philipp.

De altfel, Regele Charles, încoronat pe 6 mai 2023, a fost de multe ori fotografiat cu pensula în mână de mai multe ori, uneori chiar pe pârtiile din Elveția sau în Japonia, la Palatul Regal. În plus, în urmă cu an, 79 de opere create de el au fost expuse la Capela Garrison din Chelsea.

ADVERTISEMENT

Jennie Bond, care în trecut a fost corespondent regal al BBC, a vorbit despre talentul moștenit de Prințul George și de potențialul de care dă dovadă. „George pare a fi pasionat de artă. Prințul Philip și Regele Charles au fost amândoi incredibil de talentații.

Iar Kate este foarte bine informată și interesată de artă… și, judecând după pictura cu adevărat impresionantă a lui George, acesta este, de asemenea, destul de îndemânatic”, a declarat Jennie, conform mirror.uk.

ADVERTISEMENT

Ce spunea Regele Charles despre pasiunea pentru pictură

În trecut, Regele Charles a vorbit despre beneficiile pe care pictura le-a avut și le are, în continuare, pentru sănătatea sa mentală. Monarhul a susținut că arta îi împrospătează părți ale sufletului cum alte activități nu o pot face.â

„Devii din ce în ce mai conștient de lucruri care poate că ți-au scăpat din vedere anterior, calitatea luminii și a umbrelor, a tonurilor și a texturilor și a formei clădirilor. Totul necesită cea mai intensă concentrare. Și, în consecință, este unul dintre cele mai relaxante și terapeutice exerciții pe care le cunosc.

ADVERTISEMENT

În cazul meu, mi se pare că mă transportă într-o altă dimensiune care, la propriu, împrospătează părți ale sufletului pe care alte activități nu le pot atinge. M-am apucat de pictură în întregime pentru că fotografia nu mă satisfăcea deloc”, a spus Regele Charles.

ADVERTISEMENT