Life

Cum sunt zodiile afectate de eclipsa de Lună de pe 8 noiembrie. Nativii care au cel mai mult de suferit

Astrologul Remus Ionescu a dezvăluit cum sunt zodiile afectate de eclipsa de Lună care are loc pe 8 noiembrie 2022. Zodiile fixe sunt cele mai afectate.
08.11.2022 | 11:00
Cum sunt zodiile afectate de eclipsa de Luna de pe 8 noiembrie Nativii care au cel mai mult de suferit
Cum sunt zodiile afectate de eclipsa de Lună. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Eclipsa de Lună de pe 8 noiembrie aduce multiple schimbări în viața semnelor zodiacale, atât la nivel fizic, cât și psihic.

Cum sunt zodiile afectate de eclipsa de Lună. Previziuni complete

Eclipsa de Lună de pe 8 noiembrie vine la pachet și cu schimbări ale vremii sau la nivel fiziologic. Chiar dacă în țara noastră ea nu poate fi văzută, efectele se resimt: mai multă agitație, grabă. Este o perioadă destul de tensionată, în care trebuie să învățăm să ne echilibrăm. Astrologul Remus Ionescu a explicat la Antena Stars cum stau lucrurile.

ADVERTISEMENT

Zodiile fixe, Taur, Leu, Scorpion și Vărsător, sunt afectate, în primul rând, de faptul că multe planete sunt aliniate pe axa lor. Pot apărea evenimente, lucruri, sentimente, vorbe și atitudini care îi afectează. Cei din jurul lor ar trebui să fie mai atenți la felul în care îi tratează.

Ei însuși sunt mai curajoși, mai răzvrătiți, dornici să ia niște decizi mai radicale. Însă, nu este bine să le ia pe baza a ce se întâmplă acum și a sentimentelor acumulate.

ADVERTISEMENT

Nativii semnelor duo, Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești, trebuie să fie atenți la sănătate. Dacă în ultima perioadă nu s-au odihnit, acum încep să simtă efectele.

Nu sunt atenți, nu se pot concentra. Bine ar fi să se ferească din a lua decizii importante, care țin de natură financiară sau de sănătatea lor.

ADVERTISEMENT

Reprezentații zodiilor cardinale, Berbec, Rac, Balanță și Capricorn, întâmpină probleme de natură financiară, precum credite la care se gândesc dacă să apeleze, bani care li se cer cu împrumut sau nevoia unei investiții mai mari.

Deciziile luate în funcție de impresiile de moment nu sunt bune și este necesar ca nativii să se bucure de ceea ce natura le oferă, fără a se mai stresa pentru ceea nu pot controla.

ADVERTISEMENT

Hotărârile importante este recomandat să fie lăsate pentru următoarele zile, după ce sunt analizate gândurile și impresiile acumulate acum.

ADVERTISEMENT