Life

Cum trebuie să te îmbraci să pari mai tânără. Trucurile pe care doar designerii vestimentari le știu

Ce obiecte vestimentare trebuie să ai în garderobă să pari mai mică. Ponturile pe care le cunosc numai creatorii de mod.
07.03.2023 | 18:40
Cum trebuie sa te imbraci sa pari mai tanara Trucurile pe care doar designerii vestimentari le stiu
Ce obiecte vestimentare trebuie să ai să pari mai mică. Ponturile pe care le cunosc numai creatorii de modă de pretutindeni. Sursa foto: Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cum trebuie să te îmbraci să pari mai tânără, indiferent de vârsta din buletin. Trucurile pe care doar designerii vestimentari le știu când vine vorba de hainele pe care trebuie să le achiziționăm pentru a ne simți bine în propria piele.

Ce obiecte vestimentare trebuie să ai în garderobă să pari mai mică. Ponturile pe care le cunosc numai creatorii de modă

Creatorii de modă de pretutindeni ne învață ce obiecte vestimentare trebuie să avem neapărat în garderobă pentru a părea mai mici. De foarte multe ori hainele pe care le purtăm ne ajută să transmitem o stare de spirit foarte bună.

ADVERTISEMENT

Blugii nu trebuie să lipsească din șifonier. Aceștia înlocuiesc pantalonii la dungă și le oferă doamnelor un look fresh, care scoate în evidență silueta. În felul acesta vârsta pe care o arăți nu va fi cea reală, din buletin.

Cămășile colorate și vesele sunt de mare ajutor pentru a fi în pas cu moda. Și unde mai pui că au un aer adolescentin, lucru care le face pe purtătoare să fie deosebite și cu un aer pozitiv atunci când ies din casă.

ADVERTISEMENT

Imprimeurile nu trebuie trecute cu vederea nici când vine vorba de tricouri. Acestea pot fi cu model floral sau cu animăluțe haioase care te vor scoate din anonimat și care merg de minune cu obiectele vestimentare din jeans.

De asemenea, designerii știu că pentru a părea mai tânără e nevoie și de o jachetă din piele care nu se demodează niciodată. Geaca nu trebuie să lipsească din garderobă, mai ales că se încadrează perfect în ținutele de primăvară sau toamnă.

ADVERTISEMENT

Poți alege să cumperi jachete scurte, negre sau maro sau chiar modele care ies în evidență datorită culorilor sau imprimeurilor pe care le au, de obicei, în partea din spate. Creatorii de modă ne îndeamnă să îndrăznim!

Tenișii sau adidașii, ideali pentru un look tineresc

Când vine vorba de încălțăminte designerii ne spun să înlocuim pantofii cu toc cu încălțări comode, care nu ne dau dureri. Tenișii sau adidașii sunt ideali pentru ținute moderne care te scot din zona de confort și te fac să pari mai tânără.

ADVERTISEMENT

E foarte important să ai în dulap perechi moderne, în culori interesante și vibrante care se potrivesc în ținutele de zi cu zi. De asemenea, e bine să ții cont de evenimentul unde mergi, dar și ce activități desfășori.

ADVERTISEMENT
Tags: