Life

Designerul care reprezintă România în moda din Dubai a cheltuit enorm ca să ajungă în ”sufletul” șeicilor! Foto

Familia regală din Dubai, care face parte din organizarea festivalului de modă marcat în Guiness Book World Fashion Festival, i-a făcut invitația oficială unui designer român.
21.02.2023 | 18:30
Imagini nemaivăzute cu colecția singurului designer român din Dubai. Sursa foto: arhivă personală
ADVERTISEMENT

Lumea modei internaționale este din ce în ce mai ofertantă pentru tinerele talente din România, Dubaiul deschizându-și ușile și pentru un designer român. FANATIK a intrat în posesia primelor imagini cu produsele vestimentare care vor fi prezentate în fața familiei regale arabe. Cât a investit pentru a se ridica la nivelul miliardarilor lumii, descoperim în rândurile de mai jos!

România pe piața modei din Dubai! Investiție enormă

Diana Caramaci este stilistul vestimentar de pe teritoriul României care va fi prezent la un eveniment grandios în țara șeicilor care învârt milioanele de euro. Familia regală din Dubai, care face parte din organizarea festivalului de modă marcat în Guiness Book World Fashion Festival au contactat-o în urma prezentării avute pe podiumul de la Paris Fashion Week, în martie 2022, cu colecția toamnă iarnă 2022-2023.

ADVERTISEMENT

În premieră, FANATIK vă arată modelele create special pentru ai da pe spate pe invitații prezenți la opulentul eveniment care va avea loc pe 26 februarie la cel mai mare festival de moda World Fashion Festival recunoscut in Guiness Book.

Designerul român care reprezintă România pe piața modei din Dubai ne-a dezvăluit, în premieră, suma pe care a investit-o în colecție pentru a se ridica la standardele impuse de grandoarea galei.

ADVERTISEMENT

M-a inspirat stilul de viață opulent din Emirate, pasiunea pentru frumos și lux, puritatea aurului prezent în Dubai ca și metal prețios, lucru care se regăsește în ținutele create, mergând foarte mult pe accente aurii. Pentru a reda aceste viziuni opulente, a fost nevoie de o investiție pe măsură, colecția ajungând sa aibă o sumă alocată care se ridică la aproximativ 20.000-30.000 euro”, a declarat Diana Caramaci.

Imagini exclusive cu piesele vestimentare prezentate în Dubai

Frumoasa creatoare de modă din România ne povestește cum a primit invitația familiei regale și ce își dorește, cu ardoare, să realizeze cu această participare. ”Mă duc la invitația familiei regale din Dubai, care face parte din organizarea festivalului de modă marcat în Guiness Book World Fashion Festival, ca să reprezint România.

ADVERTISEMENT

Va avea loc și un concurs de colecții ai designerilor reprezentanți ai diferitelor țări, pentru a intra pe piața arabă, de fapt, în magazinele de lux de renume din Dubai”, a punctat stilista româncă.

Ținută prezentare de modă Dubai
Ținută prezentare de modă Dubai. Sursa foto: arhivă personală

Colecție exclusivă creată la cerere pentru familia regală din Dubai

Hainele atent create, merg în special pe alb și negru, cu inserții aurii, care oferă o eleganță aparte și o amprentă inedită ținutelor. Rochii, sacouri sau pantaloni, toate piesele sunt accesorizate și cu pietre sau paiete, pentru a evoca opulența și luxul pe care îl abordează milionarii lumii.

ADVERTISEMENT

Pentru FANATIK, singurului designer român care reprezintă România pe piața modei din Dubai ne povestește cum a primit invitația oficială de a lua parte la prezentarea de modă din țara milionarilor lumii.

Am fost contactată în urma prezenței avute pe podiumul Paris Fashion Week, în martie 2022, cu colecția toamnă-iarnă 2022-2023. În urma succesului avut acolo am fost contactată de către reprezentanții lor pentru a crea o colecție specială pentru acest festival și pentru a duce România pe piața de acolo. Sunt singurul designer român care reprezintă țara noastră pe piața modei din Dubai”, a mai spus frumoasa creatoare.

Ținută prezentare de modă Dubai
Ținută prezentare de modă Dubai. Sursa foto: arhivă personală

”Am îndeplinit visul oricărui designer vestimentar”

Întrebată de reporterul FANATIK despre brandul ei de haine și despre anii trecuți, Diana Caramaci ține să puncteze că face totul cu dăruire, că nimic nu este la voia întâmplării, și că prezențele ei pe podiumurile New York Fashion Week și Milano Fashion Week au îndeplinit-o, fiind un vis.

Anul 2022 este un an marcant pentru brand-ul pe care îl cresc cu tot sufletul, cu toate trăirile, creativitatea și inspirația care se regăsesc în mine.

După realizările din anii precedenți de a fi prezentă pe podiumurile New York Fashion Week și Milano Fashion Week, pot spune că am îndeplinit visul oricărui designer vestimentar, acela de a prezenta cea mai nouă colecție în cadrul Paris Fashion Week, alături de cele mai mari case de modă recunoscute la nivel global”, a mai spus Diana Caramaci pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT