Life

Cum va fi anul 2022 în funcție de zodie. Provocări mari pentru mai mulți nativi

Specialiștii în astrologie au pregătit horoscopul pentru 2022. Pentru unele zodii se anunță provocări greu de atins, în timp alți nativi se vor dedica muncii, urmând să fie răsplătiți abia la sfârșitul anului viitor.
20.12.2021 | 13:00
Cum va fi anul 2022 in functie de zodie Provocari mari pentru mai multi nativi
Cum va fi anul 2022 în funcție de zodie. Provocări mari pentru mai mulți nativi. Colaj Foto Fanatik
ADVERTISEMENT

Astrologii vin cu vești pentru fiecare zodie în parte, pentru anul 2022. În funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut, în lunile care urmează o să ai parte de provocări, schimbări de tot felul, dar vei fi răsplătit pe măsură.

Astrele spun că pentru unii nativi va fi anul în care vor bifa cele mai multe reușite, în timp ce alte semne zodiacale se vor bucura de vacanțe sau vor începe să se axeze mai mult pe sănătatea lor, pe care au cam neglijat-o în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Anul 2022 aduce schimbări și provocări pentru cele 12 zodii. Horoscopul complet

Horoscop Berbec 2022

Anul care vine se anunță a fi unul cu multe provocări pentru această zodie. O greșeală s-ar putea să le fie fatală și să îi facă să piardă totul. Norocul lor stă în oamenii buni care îi înconjoară. Relația de cuplu nu va avea de suferit, dar este necesară o mai mare doză de implicare.

Horoscop Taur 2022

Taurii vor avea un an în care vor investi mult și vor munci pe măsură. Nativii acestei zodii se vor împărți între mai multe job-uri, dar doar așa vor avea câștigul financiar pe care-l așteaptă. Se întrevăd și perioade de relaxare, însă vor fi scurte, dar intense.

ADVERTISEMENT

Horoscop Gemeni 2022

Gemenii vor avea probleme la locul de muncă. S-ar putea chiar să își dea demisia, dar apar noi oportunități la orizont. În plan familial vor exista mici tensiuni, dar daca te calmezi și decizi să îți exteriozizezi sentimentele, jumătatea ta, dar și părinții sau copiii o să te înțeleagă mult mai bine.

Horoscop Rac 2022

Anul 2022 vine ca un nou început pentru nativii acestei zodii. Pentru ei este momentul oportun să uite de frici, prejudecăți ori de teama insuccesului. În 2022 se întrevede la orizont un post de lider pe care nu trebuie să îl ratezi. În plan sentimental lucrurile ar putea căpăta o nouă valență: cei singuri au șanse să se îndrăgostească, iar cei care deja formează un cuplu se gândesc serios să facă marele pas.

ADVERTISEMENT

Horoscop Leu 2022

O decizie luată în grabă ar putea să îți schimbe viața în bine. Lasă-te condus de intuiție și o să ai numai de câștigat în plan financiar. Astrele menționează că anul 2022 vine cu vești bune și în privința vieții amoroase, doar că tu trebuie să îți dai frâu liber sentimentelor, mai ales dacă iubești pe cineva în secret. Mare atenție și în privința sănătății, nu îți neglija orele de masă sau de odihnă.

Horoscop Fecioară 2022

Pentru acest nativi este momentul schimbărilor, a punerii în practică a celor mai ascunse dorințe, care în 2022 prind contur. Fecioarele nu trebuie să mai lase pe nimeni să le stea în cale, ci să își urmeze instinctul. Totodată, acești nativi trebuie să își ia adio de la minunile care speră să se întâmple peste noapte și să muncească din greu pentru ceea ce își doresc. Nu trebuie să uite nici de partenerul de viață, atenția acordată persoanei iubite îi va fi răsplătită.

ADVERTISEMENT

Horoscop Balanță 2022

2022 vine numai cu vești bune pentru nativii Balanță. Cei născuți sub acest semn zodiacal vor avea parte de un nou loc de muncă, unul mult mai profitabil, sau de o avansare în firma în care deja sunt angajați. De asemenea, pentru cei care nu și-au întâlnit jumătatea, anul viitor le aduce noroc și în plan amoros.

Horoscop Scorpion 2022

Scorpionii vor fi în 2022 preocupați mai mult de aspectul sănătății lor. Nu strică să își facă niște investigații mai amănunțite și să acorde mai mult timp odihnei. Astrele spun că este o perioadă bună și pentru clarificarea neînțelegerilor din cuplu.

Horoscop Săgetător 2022

Muncă și iar muncă, asta vor face tot anul 2022 nativii acetei zodii. Abia la sfârșitul lui 2022 se vor vedea primele rezultate financiare ale efortului depus. Aveți grijă cât și mai ales pe ce vă cheltuiți banii, dar și atenția, partenerul de viață are nevoie de voi mai mult ca niciodată.

Horoscop Capricorn 2022

Nativii Capricorn vor avea parte de un an cu multe surprize și provocări. Astrele spun că cei născuți sub acest semn zodiacal vor încerca tot ce n-au mai făcut până acum, pe plan profesional, dar și în materie de distracție. Sfârșitul anului 2022 va fi unul de neuitat, mai ales în plan sentimental.

Horoscop Vărsător 2022

Și acești nativi vor fi nevoiți să muncească din greu în 2022, dar tot efortul le va fi răsplătit în ultimele luni ale anului. Este timpul să nu mai ia în seamă părerea celor din jur și să se axeze mai mult pe ceea ce-și doresc ei să facă. În 2022 ar putea să bifeze o vacanță pe care o plănuiesc de mult timp.

Horoscop Pești 2022

Viața acestor nativi începe să prindă culoare. Surprizele sunt la tot pasul, la fel și distracția, dar nu este recomandat să fie prea mult timp puși pe șotii. Se anunță schimbări și în plan personal și profesional, important este cum vor fi gestionate.

ADVERTISEMENT