Life

Program Survivor ALL STARS 2024. În ce zile și la ce oră poți să vezi live online emisiunea de la Pro TV

Zilele în care fanii se pot uita la Survivor ALL STARS 2024. Când va începe, oficial, lupta pentru supraviețuire dintre Faimoși și Războinici
07.01.2024 | 22:39
Program Survivor ALL STARS 2024 In ce zile si la ce ora poti sa vezi live online emisiunea de la Pro TV
În ce zile se vor putea uita fanii la sezonul Survivor ALL STARS 2024. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Survivor ALL STARS 2024 este una dintre cele mai așteptate emisiuni de anul acesta. Noul sezon, așa cum îi spune și numele, este dedicat celor mai buni concurenți din toate sezoanele. Lupta dintre Faimoși și Războinici va fi mai acerbă ca niciodată. Au mai rămas doar câteva zile până când emisiunea va fi difuzată pe TV, iar programul de difuzare a fost comunicat fanilor.

Program Survivor All Stars 2024. În ce zile e difuzată emisiunea pe Pro TV

Survivor este una dintre cele mai longevive și cele mai de succes emisiuni de la Pro TV. Formatul a înregistrat audiențe record, iar asta i-a făcut pe producători să mai vină cu un sezon. De data asta, sezonul este cu totul și cu totul special, iar asta pentru cei mai buni concurenți din toate timpurile au plecat deja la Survivor ALL STARS 2024.

ADVERTISEMENT

Sezonul de anul acesta va fi filmat, ca de obicei, în Republica Dominicană. Gazda emisiunii este nimeni altul decât Daniel Pavel. Fanii abia așteaptă să vadă lupta pentru supraviețuire din jungla dominicană, iar veștile bune abia de acum urmează. Programul de la Survivor ALL STARS a fost comunicat pe paginile oficiale ale concursului.

Astfel, noul sezonul Survivor ALL STARS va fi difuzat începând cu 16 ianuarie. Ora de difuzare este 21:30, imediat după jurnalul de seară. Zilele în care fanii vor putea să se uite la emisiune sunt zilele de marți, miercuri și joi.

ADVERTISEMENT

Survivor All Stars Live Video Online

Ca în fiecare an, competiția dintre Faimoși și Războinici va putea fi urmărită și în mediul online. Surivor ALL STARS va fi transmis pe celebra platformă voyo.ro. Aici, doar fanii care au cont pe platformă pot urmări mai devreme cu o zi lupta acerbă dintre Războinici și Faimoși.

Cei mai buni concurenți vor lupta aproape zi de zi în Republica Dominicană. Miza concursului, ca în fiecare an, este premiul de 100.000 de euro, dar și titlul de supraviețuitor. Anul acesta, titlul va avea mai multă greutate ca niciodată, mai ales că sunt cele mai bune nume din toate sezoanele.

ADVERTISEMENT

Cine sunt concurenții de la Survivor All Stars

Anul acesta, concurenții de la Survivor ALL STARS au fost aleși pe sprânceană. După multe sezoane de succes, producătorii au ales să îi trimită pe câmpul de luptă pe cei mai buni concurenți din ultimii ani. Și, drept dovadă, chiar asta s-a întâmplat.

Echipa Faimoșilor și echipa Războinicilor s-a conturat foarte repede. Faimoșii și Războinicii care au primit propunerea de a pleca în Republica Dominicană nu au stat prea mult pe gânduri. Astfel, fanii se pot bucura de momente extraordinare în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Din echipa Faimoșilor, la Survivor ALL STARS au confirmat instant prezența Zanni – artist, Roxana Nemeș – artistă, TJ Miles – influencer, Andreea Tonciu – influenceră și Jador – artist. Cu toții au mai luat contact odată cu competiția din Republica Dominicană. Asta înseamnă că sunt mai pregătiți ca niciodată să intre pe terenul de luptă.

Alături de ei vor mai juca Elena Ionescu – artistă, Jorge – artist, Ana Porgras – fostă gimnastă, Ștefania Stănilă – fostă gimanastă și Cătălin Moroșanu – fost luptător. Cu toții pleacă la drum cu ideea de unitate, însă, lupta pentru supraviețuire le va transforma aceste sentimente, pentru că, în final, doar cel mai bun pleacă acasă.

Din echipa Războinicilor au răspuns afirmativ la chemare Alex Delea – barman, Iancu Sterp – vlogger, Robert Muscalu – barman, Andrei Ciobanu – profesor de canto și Relu Păunescu – antreprenor. Alături de ei, cot la cot împotriva Faimoșilor vor da tot ce au mai bun Lilia Crudu – antrenoare de fitness, Maria Lungu – fashion designer, Alexandra Duli – model, Maria Chițu – model și Ștefania Ștefan – creator de conținut.

ADVERTISEMENT