Life

Cum vor turcii să-i atragă pe români în concediu la ei în țară. Este incredibil ce primiți gratis pe durata sejurului

O nouă modalitate a turcilor de a-i atrage pe români, într-o vacanță, în țara lor. Ce pot primi turiștii gratis pe durata sejurului.
23.03.2023 | 07:28
Cum vor turcii sai atraga pe romani in concediu la ei in tara Este incredibil ce primiti gratis pe durata sejurului
Turcia este una dintre destinațiile favorite ale românilor, pentru o vacanță. Sursa foto: Komsi Travel
ADVERTISEMENT

Turcia este una dintre zonele cele mai vizitate de români, atunci când vor să aibă o vacanță de vis. Managerii de hoteluri de aici au observat interesul pentru țara lor și au venit cu o nouă idee de atracție pentru turiștii atât români, cât și din toate colțurile lumii.

Oferta turcilor pentru o vacanță în țara lor. Ce pun la dispoziție românilor și nu numai

Cei care vor călători în acest an în Turcia și se vor caza la hoteluri de lux vor fi surprinși, printr-o ofertă unică: pot opta pentru un asistent personal. Acesta le va îndeplini orice dorință și va menține legătura cu ei pentru un interval de 24 de ore.

ADVERTISEMENT

La hotelurile din Antalya deja este valabilă măsura, de câteva luni. De cum pun piciorul aici, turiștii pot descărca o aplicație în care să completeze un formular, ce presupune acordul pentru ”valetul personal”. Îi poți solicita atât detalii despre locul vizitat, cât și mâncare sau chiar un simplu plasture, în caz de suferi vreo rană.

”Acest proiect a început anul trecut şi fiecare oaspete are un asistent. Avem 40 de asistenţi, avem o echipă mare. Sunt mai multe hoteluri din Antalya cu această aplicaţie, însă noi suntem unul dintre acestea. La această aplicaţie s-a lucrat aproape un an şi ne mândrim cu ea”, a precizat pentru Click! Mariya Gozaydin, Guest Relation Manager al hotelului NG Phaselis Bay.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Mureșan, creator de conținut digital, s-a aflat zilele trecute pentru prima oară în Antalya și a testat și el oferta turcilor. Recunoaște că, într-adevăr, este ceva unic și nu se aștepta să aibă un asistent personal, încât să se simtă precum un rege. I-a plăcut și consideră că și altor turiști li se va întâmpla la fel.

”Sunt pentru prima oară în Antalya, însă am mai călătorit în Turcia şi ştiam că turcii ştiu să-şi facă oaspeţii să se simtă bine. M-a mirat foarte mult când ni s-a alocat câte un asistent personal care are grijă de noi toată durata sejurului şi ne îndeplineşte orice dorinţă sau dacă avem nevoie de ceva special se rezolvă imediat. În mod sigur turiştii vor fi încântaţi”, a transmis și Ovidiu Mureșan pentru publicația menționată.

ADVERTISEMENT

Numărul rezervărilor pentru o vacanță în Turcia a scăzut, în urma cutremurelor

Mulți români încep să aibă dubii, totuși, în ceea ce privește o vacanță în Turcia, după ce țara a fost lovită de cutremure majore la începutul lui februarie. Însă, seismele nu s-au produs în toate zonele de aici, inclusiv în stațiunile preferate, Antalya și Alanya.

Alin Burcea, directorul unei agenții de turism, confirmă faptul că Antalya este în continuare o locație sigură, cu peisaje superbe: ”Nu se întâmplă nimic în Antalya. Litoralul e la fel de frumos, hotelurile la fel de bune”, a transmis el pentru Observator.

ADVERTISEMENT

Tot pentru sursa menționată, unii turiști români au spus că nu pot merge în Turcia, să se distreze, știind că într-un alt capăt al țării oamenii suferă, din cauza cutremurelor devastatoare. Alții, însă, sunt mai optimiști și consideră că trebuie să depășim teama de seism.

ADVERTISEMENT