Fotbal intern

Cum vrea Corneliu Papură să se împace cu fanii Craiovei: „Sunt obișnuit!”

19.07.2019 | 15:44
Cum vrea Corneliu Papura sa se impace cu fanii Craiovei Sunt obisnuit
ADVERTISEMENT

Corneliu Papură este în conflict cu fanii Craiovei, aceștia cerându-i demisia la meciurile cu Clinceni din Liga 1 și Sabail, din Europa League (culmea, ambele câştigate cu acelaşi scor, 3-2) Tehnicianul Universității Craiova a vorbit despre acest lucru la conferința de presă premergătoare partidei cu Dinamo, alături de atacantul oltenilor Carlos Fortes, cel care a înscris golul victoriei în returul cu Sabail din Europa League. 

Corneliu Papură vrea să se împace cu fanii Craiovei: „Îi cunosc foarte bine”

În legătură cu conflictul dintre Corneliu Papură și fanii Craiovei, chiar dacă a obținut trei victorii din trei meciuri, antrenorul oltenilor a declarat că este obișnuit cu aceștia și că îi cunoaște foarte bine: „ Am jucat la Craiova sunt din Craiova, cunosc fanii, așa sunt ei dar eu sunt obișnuit cu genul ăsta de manifestări la noi și dacă vom face meciuri bune vor fi alături de noi. Buni sau răi, sunt fanii noștri, dar la 2-2 publicul a fost alături de noi și ne-a împins să câștigăm meciul. Asta am simțit. Dacă vor dori să mă conteste, eu nu pot să fac absolut nimic. În 3 minute era cât pe ce să se năruie totul.” , a adăugat acesta.

ADVERTISEMENT

Fiind întrebat de problemele dintre suporterii dinamoviști și conducerea “câinilor”, tehnicianul a evitat să facă vreo comparaţie cu situaţia în care se află echipa sa: „Avem și noi problemele noastre, ce se întâmplă la ei nu ne privește pe noi. Nu cred că meciul cu Viitorul se va repeta cu noi. Meciul cu Dinamo este un derby, iar la astfel de meciuri se poate întâmpla orice”.

Cum vrea Corneliu Papură să se împace cu fanii Craiovei: „Sunt obișnuit !”
Cum vrea Corneliu Papură să se împace cu fanii Craiovei: „Sunt obișnuit !”

Ce se întâmplă cu Alex Ioniţă

În legătură cu echipa pe care o va alege pentru a juca în derby-ul cu Dinamo, Corneliu Papură a declarat că încă nu știe ce echipă de start să folosească din cauza accidentărilor: “ Am încredere că jucătorii care vor intra se vor ridica la pretențiile unui meci cu Dinamo. Ioniță a simțit o jenă și am zis să nu-l forțăm, dar nu este accidentat.”

ADVERTISEMENT

Despre căderile din a doua repriză, lucruri care s-au repetat în primele meciuri ale sezonului, tehnicianul le consideră doar niște neatenții: Nu a fost o cădere fizică ci doar o neatenție a unor jucători, la fel ca și în meciul cu Clinceni . Ai meciul în mână, iar atunci când primești gol apare frustrarea. Luăm în calcul să schimbăm și sistemul de joc, dar după ultimul antrenament vom lua decizia finală. Ioniță a simțit o jenă și am zis să nu-l forțăm, dar nu este accidentat.

Fortes: „M-am descătuşat!”

Atacantul oltenilor Carlos Fortes este conștient că un derby cu Dinamo nu va fi ușor de abordat, chiar în situația în care „câinii roșii” au pierdut cu 5-0 împotriva Viitorului: „Va fi un meci greu cu o echipă bună. Dacă suntem concentrați vom obține ce dorim. E un derby, trebuie să câștigăm pentru noi, pentru fanii noștri și pentru Craiova.”

ADVERTISEMENT

„După golul marcat m-am descătușat, sunt bucuros că am înscris vreau să-mi ajut echipa și cred ca voi crește de la meci la meci. Am avut o perioadă mai slabă, dar sunt gata să dau totul pe teren.” , a mai adăugat acesta.