Life

”Cumnata” Andreei Bălan, taxată de Instagram. Sonia Argint Ionescu este revoltată: „O serie de obiceuri nesănătoase”

”Cumnata” Andreei Bălan a fost taxată de Instagram pentru o postare care ar fi încălcat standardele comunității.
27.09.2021 | 15:02
Cumnata Andreei Balan taxata de Instagram Sonia Argint Ionescu este revoltata O serie de obiceuri nesanatoase
Sonia Argint Ionescu, prezentatoare la TVR. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Sonia Argint Ionescu, ”cumnata” Andreei Bălan, se confruntă cu o problemă pentru care le-a cerut părerea fanilor. Prezentatoarea de la TVR a fost avertizată de rețeaua de socializare în legătură cu o postare care ar fi avut legătură cu pandemia de coronavirus.

Sora lui Tiberiu Argint a repostat pe Story mesajul primit de la Instagram, demonstrându-le fanilor că nu a încălcat niciun regulament.

ADVERTISEMENT

A vorbit despre asta exprimându-și revolta și neînțelegând cum funcționează regulamentul de pe rețeaua de socializare.

”Cumnata” Andreei Bălan, atenționată de Instagram pentru postările sale

„Această instanță supremă a vieților noastre, acest gardian al binelui absolut și al sănătății noastre, Instagramul, simte nevoia să marcheze postarea și nu înțeleg de ce.

ADVERTISEMENT

Am citit-o de vreo 5 ori și nu am identificat niciun cuvânt care să ducă cu gândul la Covid, tratament, pandemie. În schimb, în online există o serie de tot felul de obiceiuri dovedite științific nesănătoase care sunt intens promovate și la care nimeni nu se autosesizează.

Nu de alta, dar acele mesaje ajung într-un final în mințile copiilor noștri, în mințile adolescenților, care ajung ulterior consumatori cool de așa ceva”, a transmis Sonia Argint într-un story.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea emisiunii „Vreau să fiu sănătos”, de la TVR, este extrem de activă pe rețeaua de socializare a influencerilor, unde este urmărită de peste 90.000 de persoane.

Sonia Argint Ionescu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România. Vedeta a devenit de ceva vreme ”cumnata” cântăreței Andreea Bălan, asta deoarece fratele ei, Tiberiu, formează un cuplu cu artista.

ADVERTISEMENT
sonia argint
Sonia Argint Ionescu s-a plâns fanilor din cauza unei postări pe care Instagram o vede nepotrivită. Foto: Instagram

Cum se înțelege cântăreața cu familia lui Tiberiu Argint

Fratele Soniei nu are nicio legătura cu media. Tiberiu este director la o companie daneză care produce aparate audio, telefoane și televizoare.

Pe lângă asta, iubitul Andreei Bălan are și o afacere în designul interior. Tânărul este extrem de pasionat de arhitectură.

Relația Andreei Bălan cu familia lui Tiberiu este una destul de bună. Sonia a mărturisit la un moment dat că se înțelege bine cu cântăreața. De fiecare dată când se vede stă la povești și râde. De asemenea, artista a reușit să îi cunoască și pe părinții iubitului ei.

„Cu Andreea mă înțeleg foarte bine. Este foarte caldă, muncitoare și ambițioasă. Atunci când ne întâlnim râdem cu lacrimi”, a spus Sonia pentru revista Viva!.

 

ADVERTISEMENT