Life

Cumnatul Danei Roba iese la atac: ”A pozat în îngerul bun, în cea mai neprihănită”

Dana Roba, pusă la zid de rudele din partea soțului ei, Daniel Balaciu. Ce a declarat unul dintre frații cunoscutului inculpat.
06.07.2023 | 16:39
Cumnatul Danei Roba iese la atac A pozat in ingerul bun in cea mai neprihanita
Dana Roba, pusă la zid de rudele din partea soțului ei, Daniel Balaciu. Ce a declarat unul dintre frații cunoscutului inculpat. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cumnatul Danei Roba, Marius Balaciu, iese la atac după ce make-up artistul a ieșit din spital. Bărbatul susține că fosta iubită a lui Nicolae Guță a pozat în îngerul bun, în cea mai neprihănită persoană. Ce spune fostul arbitru.

Dana Roba, pusă la zid de rudele din partea soțului ei, Daniel Balaciu. Ce a declarat unul dintre frații cunoscutului inculpat

Dana Roba a fost pusă din nou la zid de rudele din partea soțului ei, Daniel Balaciu. Unul dintre frații cunoscutului inculpat din Timișoara, Marius, susține că vedeta nu este deloc cea care vrea să pară în ochii lumii.

ADVERTISEMENT

Mesajul a venit chiar de la partenerul de viață al make-up artistului, care în momentul de față se află în spatele gratiilor. Fostul arbitru este apărat de întreaga familie, în ciuda faptului că a lovit-o pe mama fiicelor sale cu toporul în cap.

„M-a sunat Daniel, mi-a spus dacă se poate să trimită un mesaj prin mine, fiindcă el nu poate. A spus că el oricum va spune la proces adevărul, dar să afle toată România cine e Dana.

ADVERTISEMENT

Ea a pozat în îngerul bun, în cea mai neprihănită familie și cea mai bună mamă dar, de fapt, nu avea nicio legătură cu lucrurile astea. În data de 23 mai, agresat fizic, cât și verbal, l-a trimis cu fetele la sat.

Chantal avea varicelă, iar el din cauza certurilor nu a mai rezistat și a mers și a făcut plângere la poliție. Ea nu știe, el știe cât a suferit în acești ani”, a spus Marius Balaciu la Acces Direct, conform spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Dana Roba, agresivă cu soțul său, Daniel Balaciu

Dana Roba se pare că a fost de mai multe ori agresată verbal de soțul său, Daniel Balaciu, după spusele surorii sale, Lidia. Pe de altă parte, cumnatul vedetei, Marius Balaciu, susține că fostul arbitru a fost înjurat și are și o plângere la poliție în acest sens.

„A rămas plângerea la polițe, a fost agresat în mai multe locuri. A zis că el are toate tabletele copiilor sparte, toate telefoanele și toate plasmele și toate câte a spart Dana când se enerva. 

ADVERTISEMENT

El era fetița în casă și Dana era bărbatul. Asta mi-a spus el să transmit. El mi-a spus că nu a lovit-o în somn, că s-au certat, au început discuțiile și el a cedat”, a mai spus fratele lui Daniel Balaciu, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT