Life

Singura condiție pusă de Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu pentru a reveni la Antena 1. Li s-au oferit milioane de euro

Unica clauză cerută de Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu pentru a se întoarce la Antena 1. Producătorii au venit cu milioane de euro.
20.04.2024 | 12:10
Singura conditie pusa de Bontea Dumitrescu si Scarlatescu pentru a reveni la Antena 1 Li sau oferit milioane de euro
Unica clauză cerută de Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu pentru a se întoarce la Antena 1. Producătorii au venit cu milioane de euro. Sursa foto: Facebook / Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Singura condiție pusă de Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu pentru a reveni la Antena 1. Li s-au oferit milioane de euro, după ce au plecat cu scandal din trustul Intact, înainte de filmările pentru sezonul 13 de la Chefi la cuțite.

Unica clauză cerută de Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu pentru a se întoarce la Antena 1. Producătorii au venit cu milioane de euro

Unica clauză cerută de Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu pentru a se întoarce la Antena 1. Producătorii au venit cu milioane de euro pentru a-i îndupleca să revină la foarte puțină vreme după ce i-au dat în judecată.

ADVERTISEMENT

Trustul din care au plecat jurații de la Chefi la cuțite a realizat că a pierdut pe bandă rulantă după ce vedetele au demisionat. Așa se face că au făcut o ședință pentru a-i chema înapoi pe circa 5 milioane de euro, însă bucătarii au avut o condiție.

Mai exact, au transmis că se vor întoarce la Antena 1 numai dacă au câștig de cauză în fața producătorilor. Potrivit cancan.ro, unul dintre ei a fost extrem de tranșant și a spus clar și răspicat: „ori noi, ori ei!”.

ADVERTISEMENT

Având în vedere situația în care se află în momentul de față Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu se pare că chefii au fost refuzați. În prezent, foștii jurați se pregătesc pentru filmările de la MasterChef România, de la Pro TV.

Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, pregătiți de filmările de la MasterChef România

Producătorii fac în prezent casting pentru cei pasionați de gătit și care vor să participe la show-ul culinar. Postul de televiziune din Pache Protopopescu a făcut anunțul în urmă cu puțin timp pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

„Vrei să fii următorul MasterChef România? Doar celor mai buni le este oferită ocazia să arate unei țări întregi, dar și lui Chef Florin Dumitrescu, Chef Sorin Bontea și Chef Cătălin Scărlătescu cât de bine se pricep în bucătărie. 

Cel mai așteptat show de cooking se întoarce! Hai la casting!”, au transmis producătorii de la Pro TV pe contul de Instagram. Oamenii se așteaptă ca cei trei chefi să fie naturali, nicidecum serioși sau superficiali.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, fanii bucătarilor speră că Gina Pistol va semna cu Pro TV și că se va afla la cârma emisiunii culinare MasterChef România. Până acum prezentatoarea nu a oferit nicio declarație în acest sens.

ADVERTISEMENT