Life

“Cuplul anului” s-ar fi despărțit. Frumoasa româncă a șters deja toate pozele cu celebrul ei iubit

“Cuplul anului” s-ar fi despărțit, după o relație de mai bine de jumătate de an. Frumoasa româncă a șters deja pozele cu iubitul ei.
14.10.2023 | 12:01
Cuplul anului sar fi despartit Frumoasa romanca a sters deja toate pozele cu celebrul ei iubit
S-ar fi despărțit “cuplul anului”. Sursa foto: Freepik, Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

S-ar fi despărțit “cuplul anului”. Frumoasa actriță de origine română a șters toate fotografiile în care apărea alături de iubitul celebru. Niciunul dintre ei nu a comentat acest subiect.

S-ar fi despărțit “cuplul anului”. Cei doi și-au șters imaginile în care apar împreună

Mădălina Ghenea (36 de ani) și jucătorul de tenis Grigor Dimitrov (32 de ani) nu ar mai fi împreună. Cei doi nu au făcut declarații în legătură cu acest subiect, însă există semne că mai formează un cuplu.

ADVERTISEMENT

Amândoi au șters de pe paginile lor de socializare imaginile în care apăreau împreună. De asemenea, în ziua în care s-a scris despre presupusa despărțire, actrița a postat un mesaj cu subînțeles. Acesta pare să facă referire la relația cu sportivul bulgar.

“A te lipsi de o distracție temporară pentru a construi stabilitatea permanentă nu este o pierdere”, este mesajul care apare pe pagina Mădălinei Ghenea, notează digisport.ro.

ADVERTISEMENT

Fotomodelul și actrița de origine română și Grigor Dimitrov au confirmat, în mai 2023, că sunt împreună, după care au fost numiți “Cuplul anului”. Mădălina Ghenea l-a urmat pe partenerul ei bulgar la mai multe turnee de tenis la care a participat.

După ce s-a aflat că ea și sportivul bulgar formează un cuplu, Mădălina Ghenea a postat un mesaj referitor la relația lor. “Tu și eu! Tu faci imposibilul posibil!”, a scris actrița, alături de o imagine cu două păsări în zbor.

ADVERTISEMENT

“Magia plutește în aer când sunt cu tine, Mădălina Ghenea”, a postat și jucătorul de tenis la momentul respectiv, semn că cei doi erau foarte fericiți împreună.

De-a lungul timpului, Mădălina Ghenea a avut mai multe relații cu bărbați celebri, cum ar fi actorii Leonardo DiCaprio sau Gerard Butler. A fost împreună și cu fotbaliștii Nicolo Zaniolo și Marco Borriello.

ADVERTISEMENT

Mădălina Ghenea s-a pozat în lenjerie intimă în avion

Cunoscuta actriță a filmat un spot publicitar pentru o companie de lenjerie intimă, iar filmările au avut loc într-un avion. Imaginile postate de Mădălina Ghenea au atras zeci mii de aprecieri din partea internauților, care au lăudat-o pe vedetă pentru felul în care arată.

Inclusiv Cătălin Botezatu i-a lăsat un mesaj Mădălinei Ghenea în secțiunea de comentarii. “Mamăăăă! Și am vrut să mă fac pilot. Cea mai frumoasă și sexi femeie din lume”, a scris creatorul de modă.

ADVERTISEMENT
Tags: