Life

Cuplul momentului în showbiz-ul din România. Actrița adorată de români a fost surprinsă cu noul iubit. Surpriza e mare

Un nou cuplu în lumea mondenă românească. Actrița iubită de public s-a afișat cu partenerul de viață. De cine este vorba.
19.08.2023 | 21:53
Cuplul momentului in showbizul din Romania Actrita adorata de romani a fost surprinsa cu noul iubit Surpriza e mare
Un nou cuplu în lumea mondenă românească. Actrița iubită de public s-a afișat cu partenerul de viață. De cine este vorba. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Cuplul momentului în showbiz-ul din România. Actrița adorată de români a fost surprinsă cu noul iubit. Surpriza e mare. Frumoasa brunetă a devenit discretă după ce a pus capăt unei legături amoroase care a durat 6 ani.

Un nou cuplu în lumea mondenă românească. Actrița iubită de public s-a afișat cu partenerul de viață. De cine este vorba

Un nou cuplu în lumea mondenă românească. Actrița iubită de public s-a afișat cu partenerul de viață în zona de nord a Capitalei. Vedeta și noul iubit au fost surprinși la un restaurant din Herăstrău, în văzul tuturor.

ADVERTISEMENT

Potrivit cancan.ro, este vorba de Doinița Oancea care în ultima perioadă nu a mai fost văzută cu niciun bărbat. Se pare că acum bruneta este îndrăgostită și nu se sfiește să apară la brațul celui care o face fericită. Vezi imaginile AICI.

În momentul de față nu se știe cine este bărbatul cu care s-a cuplat vedeta în vârstă de 40 de ani. Femeia de afaceri nu are nicio fotografie pe social media cu partenerul de viață. În toate imaginile din online apare mai mult singură.

ADVERTISEMENT

De asemenea, actrița nici nu a vorbit despre acest subiect până acum. Cel mai probabil relația de iubire dintre Doinița Oancea și misteriosul bărbat nu este una nouă având în vedere că l-a prezentat și prietenilor apropiați.

Sursa menționată mai arată că la un moment dat alături de cei doi și-a făcut apariția pentru scurtă vreme încă un bărbat. Îndrăgostiții s-au ținut în brațe, s-au sărutat pătimaș și chiar au plecat împreună de la local, cu mașina unuia dintre ei.

ADVERTISEMENT
Doinița Oancea, actriță
Doinița Oancea, actriță. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Doinița Oancea, despre cariera de actriță

Doinița Oancea a vorbit de multe ori despre cum și-a început cariera de actriță, fiind de părere că talentul reprezintă doar o mică parte din parcursul său. Vedeta a învățat meserie de la cei mai buni, mentor fiindu-i Iura Luncașu.

Știe multe despre acest domeniu pentru că a muncit din greu și mai ales, pentru că ”a furat meserie”. Mai mult, și-a deschis o școală de actorie pentru copii, unde împărtășește mai departe din cunoștințele sale artistice și profesionale.

ADVERTISEMENT

„Ca actriță, cred că sunt făcută într-o parte din talent, într-o parte din ceva ce îmi aparține și restul este ce am învățat de la Iura și ce am mai furat de la ceilalți! Și din școală este adevărat.

Mult mai mult înveți practicând! Iura ne era regizor și la momentul respectiv nici nu știam cine e! Nu știam nivelul lui! Eu am venit civil în lumea actoriei!”, a spus Doinița Oancea pentru ego.ro.

ADVERTISEMENT