Life

Cuplul momentului în showbizul românesc. Iulia Sălăgean s-a cuplat cu fostul iubit al Anamariei Prodan

Iulia Sălăgean și fostul iubit ala Anamariei Prodan au luat pe toată lumea prin surprindere! S-au cuplat și nu-și mai țin iubirea secretă.
25.08.2023 | 18:01
Cuplul momentului in showbizul romanesc Iulia Salagean sa cuplat cu fostul iubit al Anamariei Prodan
Iulia Sălăgean formează un cuplu cu fostul iubit al Anamariei Prodan. Sursa foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iulia Sălăgean, femeia cu care Alex Bodi are un copil, are o relație cu Flavius Nedelea, fostul iubit al Anamariei Prodan. Și-au afișat dragostea pe internet și au luat pe toată lumea prin surprindere.

Iulia Sălăgean și Flavius Nedelea, cuplul bombă al showbizului românesc

Iulia Sălăgean a intrat în atenția publică după ce s-a iubit cu Alex Bodi, pe care l-a și făcut tătic de fetiță. Chiar dacă relația lor nu a mai mers, au rămas în relații bune de dragul Selenei. Vedeta a fost în scandal cu Bianca Drăgușanu, cu care bărbatul s-a căsătorit ulterior, și s-a spus chiar că a fost mărul discordiei și în relația lui actuală.

ADVERTISEMENT

Dar Iulia Sălăgean a rămas rezervată. Mulți s-au întrebat dacă are sau nu o relație, iar acum a aruncat bomba în showbizul românesc, când a dezvăluit cine este bărbatul care o face fericită. Vorbim despre nimeni altul decât Flavius Nedelea, fostul iubit al Anamariei Prodan.

Anunțul l-au făcut în mediul online. Pe Instagram, cei doi au publicat o fotografie realizată în Istanbul, în care se țin de mână și cu care au încins spiritele pe internet. Alegerea făcută de Iulia Sălăgean pare să fie pe placul prietenilor săi.

ADVERTISEMENT

„Tare frumoși sunteți împreună. Ai făcut o alegere deosebită, Flavius! Julie, ești minunată. Nici nu mă așteptam la altceva. Felicitări”, „Felicitări, Iulia noastră! Meriți tot ce este mai bun!”, „Meriți din plin, femeie frumoasă și minunată”, sunt doar o parte din comentariile primite de Iulia Sălăgean și Flavius Nedelea după ce și-au făcut publică relația.

Până de curând, Flavius Nedelea declara că este fericit alături de Anamaria Prodan

Relația lor este cu atât mai surprinzătoare cu cât acum trei luni, Flavius Nedelea se declara complet îndrăgostit de Anamaria Prodan. Chiar și în momentul despărțirii susținea că trăit alături de impresara o poveste de iubire unică.

ADVERTISEMENT

„Anamaria Prodan este un om minunat. Este o femeie care face orice bărbat să se simtă cel mai important din Univers. Este o femeie unică din orice punct de vedere. Sunt mândru că am câștigat o prietenă pe viață.

Călătoria noastră în doi a luat sfârșit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți. Îți mulțumesc pentru toate momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea din Univers!

ADVERTISEMENT

Ești un exemplu demn de urmat ca femeie și ca om! Sunt mândru de tine și de tot ce ai realizat în viața asta! Am să te prețuiesc ca prieten drag pentru totdeauna!”, declara fostul iubit al Anamariei Prodan la momentul separării.

ADVERTISEMENT