Life

Bianca Drăgușanu, un nou scandal cu Iulia Sălăgean. Ce i-a reproșat fosta asistentă TV

Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean, cea de-a doua soție a lui Alex Bodi, sunt din nou la cuțite. De la ce a plecat scandalul dintre cele două blondine.
24.05.2022 | 08:42
Bianca Dragusanu un nou scandal cu Iulia Salagean Ce ia reprosat fosta asistenta TV
Bianca Drăgușanu, replică dură la adresa Iuliei Sălăgean. Ce spune despre fosta soție a lui Alex Bodi. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta asistentă TV a pornit un nou scandal împotriva vechii sale prietene. Fosta prezentatoare de la Kanal D a aflat că fostul partener de viață, Gabi Bădălău, dă semne că are dori o relație cu fosta soție a lui Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu, replică dură la adresa Iuliei Sălăgean. Ce spune despre fosta soție a lui Alex Bodi

Bianca Drăgușanu susține că omul de afaceri vrea să se împace cu ea, dar în același timp a descoperit că i-ar trimite mesaje Iuliei Sălăgean. Vedeta nu s-a putut abține și a venit cu o replică dură la adresa celei care i-a fost prietenă bună în trecut.

ADVERTISEMENT

„Ce valoare au cuvintele unei persoane cu moralitate îndoielnică?! Ne uităm în gura unei femei cu dosar de prostituție? Serios?! Eu nu am muncit o viață întreagă să comentez ce spune o astfel de persoană.

Bărbații sunt vânători, dar nu toate femeile sunt gazele! O găină care se vrea fazan nu merită atenție!”, a declarat fosta asistentă TV pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu nu face pentru prima oară acuzații grave la adresa uneia dintre fostele iubite ale lui Alex Bodi. Iulia Sălăgean a fost atacată și în trecut de fosta asistentă TV, cu care o perioadă a fost prietenă apropiată.

Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean, scandaluri pe bandă rulantă

Frumoasa blondină și cea de-a doua soție a omului de afaceri din Mediaș s-au certat de nenumărate ori și nu-și doresc să mai fie asociate una cu cealaltă. Ultima oară au ajuns la scandal după ce vedeta ar fi încercat să-i spargă contul fostei sale prietene.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva luni, Iulia Sălăgean susținea că Bianca Drăgușanu nu duce viața de lux pe care o afișează în social media și că spune numai minciuni.

„Cineva e minciunică. Cineva spune că e super fericită, super iubită, dar nu mai poate de mine și a încercat din nou să-mi închidă contul. Oops! Unde e fericirea, boss?

ADVERTISEMENT

Of, of, viață de cartof, vorba fetiței mele. E grele frustrările. Grele de dus mămică”, a scris Iulia Sălăgean în luna februarie pe contul de Instagram, notează viva.ro.

ADVERTISEMENT