News

Cursă nebună pe străzile in Madrid. Un român a furat o mașină, s-a urcat beat la volan și a rănit doi poliţişti

Urmărire ca în filme pe o șosea din centrul Madridului, unde un român beat și fără permis auto a rănit doi polițiști. Mai mult, mașina era furată.
08.03.2024 | 15:14
Cursa nebuna pe strazile in Madrid Un roman a furat o masina sa urcat beat la volan si a ranit doi politisti
Cursă nebună pe străzile in Madrid. Un român a furat o mașină, s-a urcat beat la volan și a rănit doi poliţişti. Foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Oamenii legii au încercat inițial să-l oprească pe individ, însă acesta nu a avut nici cea mai mică intenție să tragă pe dreapta. Motivul a devenit evident, doar după ce a fost prins. Românul furase un autoturism din Villa de Vallecas, pe lângă faptul că era beat. Conform Poliției Locale din Madrid, incidentul a avut loc în Plaza de San Jaime, în cartierul Santa Eugenia.

Cursă nebună pe străzile in Madrid, cu un cetățean român în prim plan

”O patrulă a Poliției Municipale efectua teste etilotest în zonă când a trecut un Seat Ibiza negru, ocupat de patru persoane. În ciuda indicațiilor agenților de a opri, șoferul nu s-a oprit și a accelerat, punând în pericol unul dintre ofițeri, care a fost nevoit să se îndepărteze rapid pentru a evita o coliziune”, se aratp în comunicatul Poliției.

ADVERTISEMENT

A urmat o urmărire ca în filme, timp în care șoferul a gonit cu mare viteză, fără să respecte nicio regulă de circulație. Ușor de înțeles că bărbatul a pus în pericol viața pietonilor și celorlalți șoferi. Mai mult, românul beat a făcut o manevră periculoasă, intenționat, ciocnindu-se cu o mașină a polițiștilor.

În cele din urme autorul accidentului a fost înconjurat de mai multe mașini de Poliție. Surprinzător, în mașină se aflau mai multe persoane, printre care un prieten al românului în vârstă de 29 de ani, un cetățean ecuadorian de 26 de ani. Ca acest caz să fie și mai grav, conform Știri Diaspora, pe bancheta din spate se aflau două femei, care ar fi fost sechestrate.

ADVERTISEMENT

După această cursă nebună românul a ajuns după gratii, însă doi oameni ai legii au ajuns la spital, având nevoie de îngrijiri. ”Cei arestați au fost predați Poliției Naționale, care a preluat investigația și se ocupă de stabilirea grupului din care fac parte, precum și a destinației și obiectivului lor cu mașina furată”, mai arată comunicatul Poliției.

Polițistă rănită în Mureș, de un șofer agresit de 54 de ani

Cazul seamănă foarte mult cu cel din 25 mai 2023, atunci când un șofer în vârstă de 54 de ani s-a urcat fără permis la volan și a fost oprit doar cu ajutorul unei benzi de cuie care a distrus pneurile mașinii. Incidentul a avut loc în comuna Șăulia, acolo unde polițiștii au identificat un șofer care își conducea mașina deși avea permisul suspendat.

ADVERTISEMENT

A refuzat să coboare din mașină, după care a plecat violent și a lovit o tânără polițistă, cu spatele. Din fericire femeia a fost rănită superficial și nu a avut nevoie de spitalizare. ”Pacientul s-a prezentat pentru recoltarea de probe biologice, încătuşat, fiind violent la faţa locului”, a declarat Medeea Pavel, medic la UPU Târgu Mureș.

Bărbatul s-a ales acum cu dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat, ultraj și distrugere. Sătenii spun că bărbatul este faimos pentru că are mari probleme și tulburări de comportament, reușind să terorizeze pe toată lumea din sat. ”A făcut mai multe chestii pe aici, prin Șăulia, mai multe prostii.

ADVERTISEMENT

Şi tot mereu poliţia merge pe acolo pentru că face minuni destul de mari. A luat benzină, de ceva timp, de vreo două luni şi jumate – trei, cam aşa, a amestecat-o cu ceva, ulei, nu ştiu cu ce, şi a mers şi a aruncat pe oameni. Cu bricheta să dea foc, pe oameni”, povestea o femeie din satul respectiv, conform Observatornews.ro.

ADVERTISEMENT