Life

Cuvinte grele în Consiliul de la Survivor România 2023. Faimoșii s-au atacat între ei: „Eu aș fi intrat în pământ de rușine”

Faimoșii și-au adresat cuvintele grele în Consiliul de la Survivor România 2023. Aceștia s-au atacat între ei! Cine a fost ținta vorbelor grele.
20.02.2023 | 23:35
Cuvinte grele in Consiliul de la Survivor Romania 2023 Faimosii sau atacat intre ei Eu as fi intrat in pamant de rusine
Faimoșii s-au atacat între ei la cosiliul de nominalizare. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Au fost cuvinte grele în Consiliul de la Survivor România, pentru că Faimoșii s-au atacat între ei. Din nou, în centrul scandalului au fost Kamara și Doc, dar au intervenit și alți colegi ai lor.

Cuvinte grele în Consiliul de la Survivor România 2023

Acuzații au fost din toate părțile pentru Doc, după ce Dan Pavel i-a invitat pe concureți să vorbească despre scandalul din echipa lor, cea a Faimoșilor.

ADVERTISEMENT

Astfel, și Ștefania a vorbit despre subiectul carre a determinat multe discuții în echipa sa și a spus că Doc o atacă pentru că nu se ferește să îi spună direct când greșește.

De asemenea, și Remus Boroiu și-a spus părerea și l-a acuzat pe Doc că este un maestru al cuvintelor, doar că nu ar avea și un comportament pe măsura a ceea ce spune.

ADVERTISEMENT

„Am observat că foarte rar stă în spatele vorbelor lui. Nu are acea conduită, acea conduită, este ca un copil mic. Când câștigă unm punct vrea să facă din asta cel mai important eveniment din joc.

Zbura ca un țânțar, el a ținut morțiș să se facă un martir. Acest om nu are același comportament și sufletul său nu e așa curat și frumos precum vorbele lui”, a spus Remus Boroiu la consiliul de nominalizare de la Survivor.

ADVERTISEMENT

Kamara a intervenit și el în această discuție și i-a explicat calm lui Doc de ce i-a deranjat atitudinea lui, spunând că mereu le atrage atenția colegilor săi de echipă în momente extrem de sensibile pentru echipă.

„Doc, diplomația nu a murit. Chiar dacă tu zici că ești direct, trebuie să alegi momentele potrivite când să îi spui unei persoane anumite lucruri, nu în timpul jocului. Mi-ai făcut și mie asta, i-ai făcut și lui Remus asta, și Adei. Continui să o faci.

ADVERTISEMENT

Eu aș fi intrat în pământ de rușine și nimeni din echipa asta nu ți-a spus că ești slab. Dar când te mai oprești? Faci discordie!”, a spus Kamara la consiliu.

Cum a reacționat Doc în fața acuzațiilor de la colegi

Doc de la Survivor România a reacționat foarte vehement la spuselor colegilor săi și a spus că fiecare are dreptul la propria sa părere, iar ceea ce cred ceilalți despre el nu îl afectează pentru că cei de acasă sunt aceia care trebuie să judece.

„Du-te, bă, de aici, nu te mai victimiza atâta, mai lasă-ne”, a fost răspunsul lui Doc pentru Kamara în consiliul de nominalizare de la Survivor.

Bianca i-a luat apărarea colegului său, și a spus că Doc poate fi foarte direct, dar acest lucru este o calitate într-o competiție de anvergura Survivor. „Doc poate fi uneori dureros de direct, dar eu o văd ca o calitate. El încerca doar să ajute”, a spus Bianca.

ADVERTISEMENT
Tags: