Life

Cuza de la Noaptea Târziu, detalii despre Te cunosc de undeva! Motivul pentru care renunță la barbă

Cuza de la Noaptea Târziu, dezvăluiri legat de show-ul Te cunosc de undeva. De ce își dă barba jos în cea mai nouă ediție.
20.10.2022 | 17:45
Cuza de la Noaptea Tarziu detalii despre Te cunosc de undeva Motivul pentru care renunta la barba
Cuza de la Noaptea Târziu, dezvăluiri legat de show-ul Te cunosc de undeva. De ce își dă barba jos. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul originar din Târgu-Jiu a oferit detalii despre emisiunea de la Antena 1, unde participă alături de colegul de trupă, Emi, pentru al doilea sezon. Motivul pentru care cunoscutul artist a ales să renunțe la barbă.

Cuza de la Noaptea Târziu, dezvăluiri legat de show-ul Te cunosc de undeva. De ce își dă barba jos

Cuza de la Noaptea Târziu a declarat că va renunța la barba pe care o îndrăgește atât de mult. Decizia a fost luată după ce la ruleta emisiunii Te cunosc de undeva a picat o piesă interpretată de Anda Adam și Alex Velea.

ADVERTISEMENT

„Pentru Ilona şi Ristei, dar în special pentru Ilona, îmi dau barba jos! Eu o să fiu Anda Adam! Mi-am dat jos barba de două ori în toată viaţa mea, în ambele dăţi pentru Te cunosc de undeva!

Prima oară s-a întâmplat acum şase ani, tot pe scena asta, iar acum rolul Andei Adam m-a adus în situaţia asta fără ieşire!”, a declarat Cuza de la Noaptea Târziu, notează a1.ro.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Asia Express dă totul pentru actualul sezon de la Te cunosc de undeva, motiv pentru care pe toată perioada antrenamentelor a recurs la o soluție inedită și a purtat mască.

Barba nu a fost singura care i-a dat dureri de cap fostului iubit al Ramonei Olaru, ci și faptul că trebuie să se ridice la standardele ridicate de Anda Adam în materie de dans și senzualitate. Coregrafia nu este deloc ușoară.

ADVERTISEMENT

„I se pare că nu o să fie niciodată atât de senzual şi feminin. Îşi dorea mişcări mai puţin unduite, dar nu se poate, pentru că Anda e o cântăreaţă senzuală, o femeie sexy, are toate mişcările la ea!”, a povestit coregrafa show-ului, Furnica.

Cuza și Emi de la Noaptea Târziu, o nouă transformare incredibilă

Emi are de muncă la rândul său pentru că trebuie să intre în pielea lui Alex Velea. Iubitul Antoniei nu este doar un dansator foarte bun, ci are și un timbru care nu va fi foarte ușor de imitat de concurentul de la Te cunosc de undeva.

ADVERTISEMENT

Transformarea celor doi tineri poate fi urmărită în ediția de sâmbătă, 22 octombrie 2022, când are loc cea mai nouă gală a emisiunii de la Antena 1, prezentată de Pepe și Alina Pușcaș.

Momentul lui Cuza și a lui Emi de la Noaptea Târziu va fi difuzat începând cu ora 20:00. Tot atunci are loc și jurizarea.

ADVERTISEMENT