Life

Cuza de la Noaptea Târziu își sărbătorește ziua de naștere. Ce i-a transmis Emi: “N-am găsit altul la fel de minunat”

Cuza de la Noaptea Târziu își sărbătorește ziua de naștere. Ce i-a transmis prietenul său, Emi, cu această ocazie specială.
19.09.2022 | 12:25
Cuza de la Noaptea Tarziu isi sarbatoreste ziua de nastere Ce ia transmis Emi Nam gasit altul la fel de minunat
Cuza de la Noaptea Târziu își sărbătorește ziua de naștere. Ce i-a urat Emi. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cuza de la Naoaptea Târziu, concurent la Te cunosc de undeva, își sărbătorește ziua de naștere. Ce mesaj a postat și ce urare a primit din partea lui Emi.

Cuza de la Noaptea Târziu își sărbătorește ziua de naștere

Tânărul a împlinit vârsta de 31 de ani, iar apropiații au început să-i transmită mesaje încă din primele ore ale zilei.

ADVERTISEMENT

Cuza și-a urat singur “la mulți ani” pe Instastory, unde a scris un mesaj inedit: “La mulți ani celui mai mișto tip pe care îl cunosc. Un băiat extraordinar! La mulți ani mie!”

Cuza Te cunosc de undeva ziua de naștere
Cuza de la Noaptea Târziu își sărbătorește ziua de naștere. Sursa foto: Instagram

Cel mai bun prieten al său, Emi, i-a transmis un mesaj emoționant, dar și amuzant, în același timp, în stilul lor caracteristic.

ADVERTISEMENT

Cei doi se cunosc de mult timp și au realizat multe de-a lungul anilor. Fac parte din trupa de parodii Noaptea Târziu, alături de Cucu, iar în prezent sunt concurenți la Te cunosc de undeva, emisiune pe care au câștigat-o sezonul trecut.

Pe pagina de Instagram, Emi a postat mai multe fotografii alături de bunul său prieten. Amândoi au trecut prin multe la început, iar acum se bucură de reușitele lor.

ADVERTISEMENT

“Azi e ziua individului care a devenit fratele meu, mult mai frate decât chiar și dacă mi-ar fi fost frate biologic! (…) N-am găsit altu la fel de minunat ca și individul pe numele lui de Instagram @cuza.nt!! 

La mulți ani !! Să îți găsești liniștea, fericirea și împlinirea, iar restu le facem împreună. (…)

ADVERTISEMENT

Acum am muiere, deci nu ne mai putem certa pe muieri, bani de chirie am început să facem amândoi, deci nu ne mai putem certa nici pe bani, așa ca n-avem decât să aflam la sfârșitul vieții daca prietenia asta a fost binecuvântare sau blestem! (…) Te iubesc.”, este o parte a mesajului postat de Emi pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Emi 💀 (@emi.ntz)

Cuza și Emi au făcut senzație în ultima ediție Te cunosc de undeva

În ediția difuzată sâmbătă a emisiunii Te cunosc de undeva, Cuza și Emi i-au impresionat pe jurați, dar și pe telespectatori.

Cei doi au interpretat melodia “Boshret Kheir”, cântată de Hussain al Jassmi. Piesa este una destul de grea, însă momentul le-a ieșit perfect.

Andreea Bălan a fost impresionată de prestația celor doi câștigători ai sezonului 17.

“Mi s-a părut un moment foarte greu din punct de vedere artistic și ei ne surprind de fiecare dată.

Voi știți să cântați și în chineză și în japoneză și mă bucur că nu v-au luat ochii cadânele, v-ați făcut treaba de la început până la final. Ați trecut de 5, e ok. Adică nu le dau 5.”, le-a spus artista lui Cuza și Emi, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT