Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Dacă avea un cuțit, le lua beregățile la ziariști” Mitică Dragomir a comentat izbucnirea lui Bergodi. „Atac de cord”

Mitică Dragomir a comentat izbucnirea lui Cristiano Bergodi de după înfrângerea Rapidului cu Sepsi pe Giulești, scor 0-1.
16.04.2024 | 14:15
Daca avea un cutit le lua beregatile la ziaristi Mitica Dragomir a comentat izbucnirea lui Bergodi Atac de cord
Reacția lui Dumitru Dragomir după izbucnirea lui Bergodi. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

După Rapid – Sepsi, scor 0-1, la conferința de presă a avut loc izbucnirea lui Cristiano Bergodi. Reacția antrenorului italian a fost comentată și de Mitică Dragomir la FANATIK SUPERLIGA.

„Dacă avea un cuțit, le lua beregățile la ziariști” Mitică Dragomir a comentat izbucnirea lui Bergodi. „Atac de cord”

Mitică Dragomir spune despre izbucnirea lui Bergodi că a fost un moment critic în care antrenorul italian nu a mai reușit să se controleze. Fostul președinte LPF este de părere că vina nu îi aparține 100% tehnicianului de la Rapid pentru ceea ce se întâmplă la echipă.

ADVERTISEMENT

“L-au lăsat nervii pe Bergodi, l-am văzut la televizor aseară. Dacă avea un cuțit în mână le lua beregățile la ziariști. Așa îmi făceau și mie. Dar o luam razna puțin și după mă redresam. Dacă îi dădeai buletinul în mână nu știai cum îl cheamă. Am crezut că face atac de cord.

Ce se întâmplă acum la echipă nu e vina 100% a lui Bergodi. E vina celor care au adus acești jucători. Sunt doar 2-3 de valoare, restul sunt de umplutură”, a spus Mitică Dragomir, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

În schimb, Robert Niță i-a mărturisit lui Dumitru Dragomir că transferurile de la Rapid au fost făcute și cu acordul lui Cristiano Bergodi, nu doar de către conducere.

“Nu a venit niciun jucător la Rapid fără acordul antrenorului. Absolut nimeni. Toți jucătorii au venit la recomandarea și cu acordul lui Bergodi”, a mărturisit Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Dragomir, despre jucătorii de la Rapid care își merită banii

Dumitru Dragomir este de părere că sunt foarte puțini jucători ai Rapidului pe care echipa se poate baza. Fostul președinte LPF susține că Borza și Rrahmani sunt singurii jucătorii care merită bani, iar Petrila și Krasniqi au fost prea scumpi.

“Atunci sunt toți vinovați. Și ăștia care au cumpărat și ăștia care au propus. Singurii jucători care își merită banii sunt Borza și cu Rrahmani. În rest nimeni.

ADVERTISEMENT

Nu dădeam atâția bani pe Petrlia nici dacă mă băteau. Pe Krasniqi nu dădeam niciodată un milion de euro, dar 300-500 de mii dădeam”, a mai spus fostul președinte LPF, la FANATIK SUPERLIGA.

Reacția lui Dumitru Dragomir după izbucnirea lui Bergodi

ADVERTISEMENT