Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

“Dacă-l aveam, îi rupeam mâinile!”. Ioan Andone nu s-a ferit de cuvinte în privința lui Alibec. Ce discuție a avut cu Hagi. Video exclusiv

Ioan Andone nu s-a ferit de cuvinte când a venit vorba despre Denis Alibec. Fostul mare antrenor a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA discuția cu Gică Hagi.
11.04.2023 | 21:40
Dacal aveam ii rupeam mainile Ioan Andone nu sa ferit de cuvinte in privinta lui Alibec Ce discutie a avut cu Hagi Video exclusiv
Ioan Andone nu s-a ferit de cuvinte când a venit vorba despre Denis Alibec. Ce discuție a avut cu Gică Hagi. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Farul Constanța a profitat de pașii greșiți făcuți de CFR Cluj și FCSB, principalele urmăritoare în lupta la titlu. Echipa lui Gică Hagi a câștigat derby-ul cu Universitatea Craiova și s-a distanțat în fruntea clasamentului. Ioan Andone a avut doar cuvine de laudă la adresa „Regelui” și a remarcat revitalizarea lui Denis Alibec.

Ioan Andone, laude pentru Gică Hagi: „Orice părinte cu un copil talentat vrea să-l dea la academia lui”

Farul Constanța se apropie cu pași mici, dar siguri de câștigarea titlului în SuperLiga. Echipa antrenată de Gică Hagi s-a distanțat la patru puncte de CFR Cluj și la cinci puncte de FCSB după meciurile din etapa a 3-a a play-off-ului. Ioan Andone l-a lăudat pe Gică Hagi la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

„După câștigarea primului campionat, Gică Hagi nu a avut ani așa de buni. Pentru că a fost nevoit să vândă jucătorii cei mai importanți. E foarte greu și în general dacă te uiți la el a mers pe jucători români. Că a mai apărut și jucători străini la el…

În momentul în care ești obligat să vinzi nu poți să pui ani de ani la rând alții. Degeaba îi pregătești, academia lui e foarte bine structurată, cea mai bună. Orice părinte care are un copil cât de cât talentat vrea să-l dea la Hagi. Să facă și școală. Să știe că învață tainele acestei meserii de fotbalist”, a spus Ioan Andone, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Ioan Andone a dezvăluit discuția cu Gică Hagi despre Denis Alibec: „Ce i-ai făcut, mă?”

Denis Alibec este cu siguranță unul dintre jucătorii cheie de la Farul. Fotbalistul pe care Gică Hagi nu ezită să-l laude după triumfurile Farului a înscris 11 goluri în 27 de partide și a oferit 7 pase decisive de la începutul sezonului. Ioan Andone a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA discuția pe care a avut-o cu Gică Hagi după meciul României, scor 2-1 cu Belarus în preliminariile Euro 2024.

„Cu transferurile, cu reîntoarcerea pe care el i-a avut. Uite cazul fericit Alibec. La meciul cu Belarus l-am felicitat și zâmbea. ‘Zâmbești, zic! Ce i-ai făcut, mă?’ Pe Alibec îl vedeai. Jucător, calitate bună tot ce vrei. Dar nu puteai să vorbești. Cum dă din mâini. Eu dacă îl aveam antrenor îi rupeam mâinile. El la orice ridica mâna că nu i-o dădea, tu înțelegi?”, a dezvăluit Ioan Andone.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită a intervenit cu o replică ironică pornind de la cunoscutele gesturi ale lui Denis Alibec din teren. „Am fost la un curs online pentru licență și se vorbea despre faza de apărare și regula celor cinci secunde de a recupera balonul când îl pierzi.

Alibec zece secunde dădea din mâini. Cum să recupereze Alibec în cinci secunde mingea? E altceva. A reușit. Băluță, Nedelcu. Jucători care au fost și Hagi i-a recuperat extraordinar”, a fost replica lui Vivi Răchită.

ADVERTISEMENT

Ioan Andone, impresionat de Farul lui Gică Hagi: „Bun, bun, bun”

Pentru Farul urmează derby-ul cu FCSB care va avea loc luni, 17 aprilie, ora 20:30. „L-a adus pe Alibec. Lucrurile sunt cât de cât în apărare și la Gică. Plus faza de atac și concepția lui de a duce jocul. Bun, bun, bun”, a mai spus Ioan Andone, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Într-o intervenție telefonică la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Gică Hagi a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Florinel Coman, după prestația și golul marcat în remiza FCSB-ului cu CFR Cluj. „Regele” a recunoscut că și-ar dori un astfel de fotbalist în lotul Farului. „Întotdeauna mi-aș dori un jucător ca el. Coman este un fotbalist foarte talentat, cu un potențial enorm. Important este să-i găsești cipul și să-l faci să fie foarte bun.

Florinel a fost de mic printre cei mai buni, un număr 9. Așa este el, un număr 9, genul lui Alibec, care are apucături de 9 fals. Adică e și decar. Important este ca tu, antrenorul, să-l faci să dea randamentul cel mai bun”, a declarat Gică Hagi, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT