News

„Dacă se termină războiul din Ucraina, va fi grav pentru noi!”. Dragomir prevede colapsul pentru România

Dumitru Dragomir anunță ce e mai rău pentru România, dacă războiul din Ucraina va înceta. „Oracolul din Bălcești” știe când se va încheia conflictul armat din țara vecină.
06.01.2024 | 20:50
Daca se termina razboiul din Ucraina va fi grav pentru noi Dragomir prevede colapsul pentru Romania
Dumitru Dragomir face profeții sumbre despre România după ce se va încheia războiul din Ucraina. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Au trecut nu mai puțin de 682 de zile de la începutul războiului dintre Rusia și Ucraina. Totuși, Mitică Dragomir este convins că disputa militară va continua cel puțin încă un an de zile. În momentul în care focurile vor înceta, „Oracolul” susține că România va intra în colaps din toate punctele de vedere.

„Dacă se termină războiul din Ucraina, va fi grav pentru noi!”. Dragomir prevede colapsul pentru România

Rusia a pierdut nu mai puțin de 363.870 de soldați de la începutul războiului din Ucraina, a dezvăluit sâmbătă, 6 ianuarie, Statul Major General al Forțelor Armate ucrainene. Întrebat când va înceta conflictul dintre cele două state, Dumitru Dragomir a avut un răspuns sumbru pentru români.

ADVERTISEMENT

„Dacă se termină războiul repede, România va intra în colaps, rețineți ce vă spun. De exemplu, dacă războiul se termină într-o lună, România intră în colaps. Muncitorii, în proporție de 60-70%, trec granița ușor în partea cealaltă și se duc să reconstruiască Ucraina.

Care va fi finanțată de America și de Europa. Care nu fug aici, fug în Israel că trebuie să refacă atât Gaza, cât și Israel. Sunt zob! Care nu se duc aici, fug la cele două cutremure din Turcia că sunt patru orașe năruite.

ADVERTISEMENT

Astfel, nu ne va ajunge fierul nici pentru clădirile din Turcia, European și Mondial, dar pentru Ucraina și restul?”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate, la „Max Profețiile lui Mitică”.

Dumitru Dragomir știe când se termină războiul din Ucraina: „E o înțelegere între America și Rusia”

Dumitru Dragomir a explicat pe larg efectele care se vor produce inevitabil în România, odată cu încetarea războiului dintre Rusia și Ucraina. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal susține că forța de muncă din România va merge în zonele afectate de război pentru a câștiga mai mulți bani decât în țara noastră.

ADVERTISEMENT

„La noi, fierul se duce de 10 ori prețul, nu mai construiește nimeni. Va fi jale dacă se termină războiul. Forța de muncă se duce în celelalte părți pe bani mulți, nu mai avem materiale de construcții pentru că toate se duc către cele mari trei nenorociri care au fost și care încă mai sunt. 

Vor veni 5-6 de zile în care un apartament în România va costa peste 3 milioane de euro ca la Miami pentru că nu mai are cine să le facă. (n.r. se termină războiul din Ucraina?) Aici este o înțelegere între America și Rusia.

ADVERTISEMENT

„Războiul se va termina în decurs de un an de zile. O mai ducem bine încă un an”

Convingerea mea este că americanii au luat cam 10-15% din terenul agricol al Ucrainei, au nevoie de grâne, iar rușii au luat partea lor. Biden a avut interes, conform presei. Să zicem că le mai dă în jur de 10 miliarde America. 

Restul le vom da noi și sărăcim Europa completamente. Se va termina războiul în decurs de un an de zile. Noi o să o ducem bine încă un an de zile, până se termină războiul.

Când s-a terminat războiul și se întorc înapoi în țară ucrainenii plecați din Ucraina, ne iau tot. Suntem aproape de ei”, a fost previziunea lui Dumitru Dragomir, la „Max Profețiile lui Mitică”.

„Max Profețiile lui Mitică” se văd în fiecare luni, ora 13:30, în direct pe FANATIK.RO. În premieră, cea mai tare emisiune poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici, în fiecare miercuri, ora 10:30.

ADVERTISEMENT