Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

“Dacă vi se propune, ați veni șef la CCA?”. Adrian Porumboiu a răspuns fără să clipească! Video exclusiv

Adrian Porumboiu a vorbit la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici despre ce s-ar întâmpla dacă ar deveni șeful CCA în viitor.
06.05.2023 | 09:00
Daca vi se propune ati veni sef la CCA Adrian Porumboiu a raspuns fara sa clipeasca Video exclusiv
Dacă vi se propune, ați veni șef la CCA. Adrian Porumboiu a răspuns fără să clipească! Video exclusiv. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Fostul arbitru a spus în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că nu și-ar dori în ruptul capului să se întoarcă în fotbal și ar refuza șefia CCA, în cazul în care i s-ar propune un astfel de post.

Adrian Porumboiu nu ar accepta șefia CCA

Adrian Porumboiu a fost întrebat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI dacă ar accepta șefia CCA, în cazul în care i s-ar propune acest lucru. Fostul arbitru a răspuns imediat că nu ar accepta postul, având alte preocupări în momentul de față:

ADVERTISEMENT

„Nu aș mai reveni în arbitraj. Oamenii trebuie să aibă decență. S-au dus, au trecut anii, am preocupări mult mai serioase acum. Serios, nu aș veni sub nicio formă șef al arbitrilor. Dacă n-a fost să fie, n-a fost să fie! Nu mai contează acum.

Eu nu cred că sunt arbitri care pleacă la drum cu idei preconcepute, dar lipsa pregătirii lor, lipsa lor de atitudine față de regulile jocului și că nu sunt lucrați ca arbitri, încă au foarte multe neclarități privind regulile jocului. E clar că vor mai fi erori și curios e că vin multe greșeli și din camera VAR.

ADVERTISEMENT

Aici e vorba despre o slabă pregătire. Niciun arbitru nu mai are curaj să facă o nenorocire, dar sunt multe erori umane, sunt multe de comentat.

Finalul de campionat va fi influențat de arbitraj, din cauza lipsei de pregătire, lipsei de profesionalism și al aptitudinilor pe care trebuie să le aibă un arbitru, să fie atent și să judece corect fazele”.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Dacă eram acolo, aș fi făcut instruire și analiză până când înțeleg toți!”

„Ei încă nu au o linie corectă dată de CCA, prin care să li se spună că toate fazele din toate campionatele cu VAR trebuie revăzute. Eu dacă eram acolo, aș fi făcut în ultimele 6 etape instruire și analiză până când înțeleg toți cum e cu hențul.

Să înțeleagă cum e cu atacul pe tendon, că altfel nu ai cum să înveți. Numai printr-o insistență înțelegi! Dar omul e turist. Vine și pleacă, nu-l interesează. Trebuie să ai o instruire ca la NASA”, a mai spus Adrian Porumboiu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție.

ADVERTISEMENT
VIDEO. Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în...
VIDEO. Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă, la gala RXF din Sala Polivalentă! Reacția șocantă a organizatorilor
Nadal, colosal: Rafa, de dat exemplu pentru românii care au pierdut bucuria de...
Nadal, colosal: Rafa, de dat exemplu pentru românii care au pierdut bucuria de a-și reprezenta țara
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris!...
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris! Ghinioanele nu se mai termină pentru tenismenă
Un câine pierdut în 2022, găsit de pompierii din Caraş-Severin doi ani mai târziu. Momentul...
Un câine pierdut în 2022, găsit de pompierii din Caraş-Severin doi ani mai târziu. Momentul revederii dintre Dixie şi stăpânul său
„Divină!” Soția lui Andrei Ivan, care face „șpagatul perfect”, apariție răvășitoare într-un costum...
„Divină!” Soția lui Andrei Ivan, care face „șpagatul perfect”, apariție răvășitoare într-un costum de baie minuscul în Mykonos
Ce nu s-a văzut la TV la Survivor! Zanni, reacție furibundă după ce...
Ce nu s-a văzut la TV la Survivor! Zanni, reacție furibundă după ce mama lui Iancu Sterp l-a criticat aspru: "Se încearcă manevre prea murdare..."
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Dezvăluiri despre Simona Halep. Cum s-a purtat tenismena cu o româncă în China
Dezvăluiri despre Simona Halep. Cum s-a purtat tenismena cu o româncă în China
Zodiile care se îndrăgostesc. Pentru unii nativi vine dezastrul în relație
Zodiile care se îndrăgostesc. Pentru unii nativi vine dezastrul în relație
Zanni îi învinge pe Iancu Sterp și Andrei Ciobanu în marea finală și...
Zanni îi învinge pe Iancu Sterp și Andrei Ciobanu în marea finală și ia premiul de 100.000 de euro de la Pro TV?! Surpriză uriașă în finala Survivor!
Europa, în alertă maximă. O nouă armă de război a Rusiei: incendierea și...
Europa, în alertă maximă. O nouă armă de război a Rusiei: incendierea și sabotajul
Actorul român care și-a părăsit soția după 35 de ani de căsnicie pentru...
Actorul român care și-a părăsit soția după 35 de ani de căsnicie pentru o studentă. Au împărțit scena și au avut cariere de succes