Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. ”Plecați de aici”. Adrian Porumboiu nu crede în ofertele multimilionare primite de Gigi Becali pentru FCSB: ”Hai să fim serioși, ce dracu!?”. Video

Adrian Porumboiu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că nu crede că există cu adevărat ofertele anunțate de Gigi Becali pentru cumpărarea FCSB.
05.05.2023 | 19:05
Exclusiv Plecati de aici Adrian Porumboiu nu crede in ofertele multimilionare primite de Gigi Becali pentru FCSB Hai sa fim seriosi ce dracu Video
Exclusiv. Plecați de aici. Adrian Porumboiu nu crede în ofertele multimilionare primite de Gigi Becali pentru FCSB Hai să fim serioși, ce dracu!. Video
ADVERTISEMENT

După ce a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre interesul arătat de omul de afaceri Simion Apreutese și de niște turci, finanțatorul vicecampioanei României a mărturisit că un prinț arab i-a oferit 100 de milioane de euro pentru achiziționarea echipei și a bazei de la Berceni.

Adrian Porumboiu, reacție colosală la ofertele primite de Gigi Becali pentru FCSB

Intrat prin telefon la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, fostul arbitru Adrian Porumboiu a demontat posibilitatea unei oferte uriașe pe care Gigi Becali să o fi primit pentru a vinde FCSB.

ADVERTISEMENT

”Ce face? Cine a dat 100 de milioane de euro? Hai să fim serioși, ce dracu!? O singură instituție poate să-i dea 100 de milioane, ANRP (n.r. – Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților).

E puțin spus vrăjeală, plecați de aici. Credeți că arabii așa de darnici sunt? Dacă ei au luat Insula Mare a Brăilei, care făcea 6 miliarde, au luat-o în România cu 270 de milioane de euro. Și vin ei să dea 100 de milioane pe ce?

ADVERTISEMENT

Tot discutăm, dar eu v-am spus că nu se lasă. A stat 24 de ore și apoi a ieșit iar, iar e la Steaua, iar nu mai e la FCSB. E treaba lui, nu mă doare pe mine. Dar nu puteți așa să plecați voi după fentă. Când erai copil te mai jucai să prinzi fluturi…”, a declarat Porumboiu.

VEZI VIDEO MAI JOS

Litigiile în instanță, piedică importantă în vânzarea FCSB

Fostul patron al clubului FC Vaslui nu a vrut să avanseze o sumă pentru care s-ar putea vinde vicecampioana României, considerând că pentru o astfel de tranzacție sunt necesare anumite expertize.

ADVERTISEMENT

”Nu pot eu să spun care este suma corectă pentru care s-ar vinde FCSB. Când vorbești de un preț, la orice tranzacție, se fac anumite evaluări, expertize, așa dăm 50, dăm 100 de milioane. Nu pot să spun pentru că nu știu date financiare.

Vorbim de un business aici, nu așa că ai vândut nu știu câte lăzi de ceva sau nu știu câte tone de ceva. Asta cu litigiile în instanță e o treabă foarte importantă. Așa am avut și eu tranzacții de câteva zeci bune de milioane, între timp cineva a deschis o insolvență și oamenii nu s-au mai băgat, mi-au spus să-mi clarific treburile și apoi mai discutăm.

ADVERTISEMENT

Oamenii cumpără în niște condiții foarte clare, sunt niște lucruri care se fac de o acuratețe incredibilă. Și dacă pierde procesul cel care va cumpăra? Nu știu dacă îl pierde, dar omul se gândește”, a mai spus Adrian Porumboiu, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT