Life

Daciana Sârbu, confesiuni despre perioada în care Victor Ponta a fost premier: „Copiii au suferit”

Daciana Sârbu a vorbit despre perioada în care Victor Ponta a fost aspru criticat și hulit de protestatari când era premierul României.
05.06.2023 | 18:00
Daciana Sarbu confesiuni despre perioada in care Victor Ponta a fost premier Copiii au suferit
Daciana Sârbu, dezvăluiri despre perioada în care Victor Ponta a fost premier. Foto: Instagram. Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Daciana Sârbu a vorbit despre perioada în care soțul ei, Victor Ponta, a fost premier al României și cum au făcut față mesajelor mai mult decât critice pe care le-au primit de la oameni.

Daciana Sârbu, confesiuni despre perioada în care Victor Ponta a fost premier. Copiii lor au avut de suferit din cauza înjurăturilor

Sub guvernarea Ponta a avut loc tragedia de la Colectiv, în urma căreia românii au ieșit în stradă și i-au cerut demisia. Fostul premier, într-un rar act de demisie de onoare văzut în România, a plecat de la Palatul Victoria atunci, însă nu a fost prima oară când s-a lovit de un val de ură populară.

ADVERTISEMENT

Toată perioada în care Ponta a fost în vârful statului a fost marcată de proteste din partea oamenilor, iar unele dintre atacuri nu s-au rezumat doar la nemulțumirile față de politicile adoptate de ex-liderul PSD.

Victor Ponta a fost jignit, la propriu, în Piața Universității, atunci când oamenii au ieșit în stradă. Ba mai mult, s-a ales și cu porecla Mickey Mouse, scandată la unele dintre manifestații.

ADVERTISEMENT

Cum a trăit, așadar, familia Ponta acea nebunie din 2015, când a avut loc incendiul de la Colectiv? Au fost afectați membrii familiei de jignirile primite de fostul lider politic?

Daciana Sârbu, destăinuiri în premieră: „E frustrant și dureros, mai ales prin prisma copiilor”

Mai sinceră ca niciodată, Daciana Sârbu a mărturisit, în premieră pentru FANATIK, că ea și Victor Ponta și-au asumat chiar și hate-ul, însă la mijloc au fost copiii, cei care au avut cel mai mult de suferit.

ADVERTISEMENT

„Recunosc, nu a fost ușor. Nu a fost o perioadă ușoară. Cred că am ajuns, la un moment dat, la un echilibru, așa. Evident că e frustrant și dureros (n.r.: când ești atacat și jignit în permanență), mai ales prin prisma copiilor. Noi suntem adulți, ne-am asumat.

E o zonă în care dacă, nu știu, hotărăști să intri în viața publică, îți asumi și mesajele răutăcioase și paparazzi, orice înseamnă expunerea asta publică.

ADVERTISEMENT

Dar copiii, evident, nu au nicio vină. Ei au suferit mai tare și, văzându-i pe ei, ne-a afectat și pe noi”, a dezvăluit Daciana Sârbu, în exclusivitate pentru FANATIK, despre perioada în care Victor Ponta a fost hulit de nație.

Soția lui Victor Ponta s-a orientat către afacerea cu dulciurile după ce n-a mai fost europarlamentar

Odată cu trecerea anilor și succedarea la putere a mai multor șefi la Guvern, ura față de Victor Ponta s-a mai estompat, luându-i locul la capitolul hate, mai ales în perioada 2017-2018, Liviu Dragnea, fostul președinte al Consiliului Județean Teleorman.

De altfel, Daciana Sârbu, fostă membră în Parlamentul European, și Victor Ponta au lăsat-o mai moale cu politica după cel mai dificil an din viața lor, 2015. Cei doi s-au ocupat de creșterea copiilor, iar Daciana s-a dedicat și afacerii sale, aceasta deținând câteva cofetării în București.

O altă preocupare aparte pentru familia lui Victor Ponta a reprezentat-o, din 2020 încoace, integrarea în căminul lor a micuței Maria, o fetiță pe care aceștia au adoptat-o. Despre cât de dificilă a fost adaptarea fetei în familie, Daciana Sârbu a făcut, de curând, câteva declarații pentru FANATIK.

Daciana Sârbu și Victor Ponta au adoptat o fetiță, în 2020: „Cu școala a fost dificil”

Daciana ne-a zis că ea și soțul ei au beneficiat de consiliere psihologică pentru a face față noii responsabilități.

„A fost cu totul diferit, evident. Am fost și pregătiți, ajutați de psihologi. Dificilă a fost adoptarea ei, adaptarea la reguli, relația cu Irina, sora ei mai mare. Au fost niște etape.

Cu școala a fost dificil, rutina de a sta în bancă. Rutina de a învăța… O rutină pe care nu o avea. Nu o avea pentru că nu se lucrase cu ea. Cu răbdare și iubire, totul a mers pe drumul cel bun”, ne-a povestit Daciana Sârbu.

 

 

ADVERTISEMENT