Life

Daiana și Dani de la Mireasa, sezonul 7, au făcut slujba de logodnă. Ce ținute au purtat cei doi la biserică

Daiana și Dani de la Mireasa, sezonul 7, au avut slujba de logodnă. Cei doi finaliști ai emisiunii și-au sfințit verighetele.
01.08.2023 | 09:10
Daiana si Dani de la Mireasa sezonul 7 au facut slujba de logodna Ce tinute au purtat cei doi la biserica
Daiana și Dani, foști concurenți de la Mireasa, sezonul 7. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Daiana și Dani, foștii concurenți de la Mireasa, sezonul 7, s-au cerut reciproc în căsătorie și au făcut slujba de logodnă. Tânăra a postat o imagine din biserică, alături de partenerul ei și de cei dragi.

Daiana și Dani de la Mireasa au făcut slujba de logodnă. Cum au apărut concurenții sezonului 7

Cei doi tineri s-au cunoscut în timp ce erau concurenți în cadrul show-ului matrimonial de la Antena 1. Pe parcursul emisiunii, cei doi s-au îndrăgostit unul de celălalt și au realizat că vor să-și petreacă viitorul împreună.

ADVERTISEMENT

Daiana a intrat în competiție cu gândul de a întâlni bărbatul potrivit pentru ea, alături de care să-și întemeieze o familie. Atunci când a vrut să o ceară în căsătorie pe tânără, Dani și-a uitat cuvintele din cauza emoțiilor.

După ce a fost cerută în căsătorie, Daiana a făcut același lucru cu Dani, căruia i-a mărturisit dragostea. Aceasta își dorește ca cei doi să fie împreună cât mai mult și să aibă și copii, la un moment dat.

ADVERTISEMENT

Cei doi și-au sfințit verighetele și au avut o mică slujbă de logodnă, așa cum recomandă preoții.. Daiana și Dani au decis să meargă la biserică, alături de cei dragi, pentru acest moment important.

“Astăzi am făcut cununia de logodnă (pentru a sfinți verighetele). Cu un pas mai aproape de Dumnezeu”, a scris Daiana în dreptul fotografiei din timpul slujbei.

ADVERTISEMENT

La slujba de logodnă, Daiana a ales o ținută roșie, din cap până-n picioare, iar pe cap a avut o eșarfă. Dani a optat pentru pantaloni închiși la culoare și un tricou alb cu buline.

Daiana și Dani Mireasa
Daiana și Dani la slujba de logodnă. Sursa foto: Instagram

Cum a început povestea dintre Daiana și Dani

La două săptămâni de când a început sezonul 7 Mireasa, Dani a intrat în competiție cu mama lui, doamna Loredana. Inițial, acesta a interacționat cu Denisa, însă Daiana a intrat în competiție pe 7 februarie, iar tânărul a simțit instant o conexiune cu ea.

ADVERTISEMENT

Cei doi au fost aleși să meargă împreună la o ședință foto. Încă de când a intrat în casă, Dani a spus că ar vrea o relație cu o fată blondă, înaltă și cu ochii verzi, așa că Daiana este persoana potrivită și din acest punct de vedere.

Dani a avut de luat o decizie foarte grea, pentru că a avut de ales între două fete. Inițial, concurentul avea de gând să meargă mai departe cu Denisa. Acest lucru nu i-a picat deloc bine Daianei, care era convinsă că între ei este ceva.

În același timp, Dani se gândea tot la Daiana, chiar și atunci când era cu Denisa. La finalul lunii februarie, concurentul s-a sărutat cu Daiana, după care s-au declarat un cuplu.

ADVERTISEMENT
Tags: