Life

Clipe grele pentru Dalida din Las Fierbinți. Ce accident a suferit fiul său, la 8 luni: „Prin ce am trecut, vai de capul meu!”

Actrița care interpretează personajul Dalida din „Las Fierbinți” a trecut printr-o perioadă dificilă, după ce fiul său cel mic a suferit un accident și și-a fracturat femurul.
22.02.2022 | 11:34
Clipe grele pentru Dalida din Las Fierbinti Ce accident a suferit fiul sau la 8 luni Prin ce am trecut vai de capul meu
Fiul actriței a avut piciorul în ghips timp de o lună. Sursa: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Băiatul cel mic al Ecaterinei Ladin, actrița care o aduce la viață pe Dalida în serialul de comedie Las Fierbinți, a împlinit un an pe 19 februarie 2021.

Vedeta este o mămică bucuroasă și împlinită, iar cea mai mare dorință a ei este să îi fie copiii bine. Actrița a povestit că a trecut printr-o perioadă dificilă. Petru a ajuns de urgență a spital, după ce a suferit un accident și medicii au fost nevoiți să-i pună piciorul în ghips.

ADVERTISEMENT

Băiatul Ecaterinei Ladin a căzut din căruț

Actrița din Las Fierbinți a povestit cum s-a petrecut accidentul și a mărturisit că totul s-a întâmplat din vina sa. Ecaterina Ladin le-a dat și un sfat celorlalte mămici, să nu îi repete greșeala și să nu lase niciodată copilul în cărucior fără centura de siguranță.

„A avut piciorușul în ghips. A căzut din căruț, din neatenția mea, din greșeala mea și nu o mai fac. Dormea, n-am vrut să-l deranjăm în căruț și am spus că nu-l leg, că doarme.

ADVERTISEMENT

Și am ridicat căruțul, să urcăm niște trepte și a căzut atunci. Eram la munte, vai de mine. În Poiana Brașov. Până am ajuns la spital în Brașov…nu știam ce să facem.”, a povestit actrița.

„Nu înțelegeam ce-l doare”

Ecaterina Ladin a dezvăluit că a fost foarte îngrijorată, mai ales că fiul ei plângea necontrolat, chiar dacă nu avea nicio rană vizibilă.

ADVERTISEMENT

„Prin ce am trecut, vai de capul meu! Cum urla și cum plângea. Nu înțelegeam ce-l doare. Mă uitam la el și nu aveam nicio vânătaie, nu avea nicio zgârietură. Ce-l durea? Nu știi ce să faci. 

L-am apucat în brațe și am văzut cum piciorușul îl ține ridicat și am zis ‘Gata’. Avea 8 luni. A avut ruptură de femur. A stat în ghips o lună și bineînțeles că acum încă nu merge. L-am dat noi puțin în urmă.”, a spus Ecaterina Ladin în emisiunea „La Măruță”.

ADVERTISEMENT

Copilul nu a rămas cu probleme locomotorii după accident

Actrița este fericită pentru că băiețelul ei nu a rămas cu sechele după accident. Petru s-a recuperat rapid, iar acum părinții săi așteaptă momentul în care va merge de unul singur.

„E bine acum. A început să se ridice, să se tragă, să pășească, așa, dacă îl ții. E bine acum pentru că e mic și sănătos. Una e să-ți rupi tu un picior și alta e la un copil. ”a declarat Ecaterina Ladin, precizând că a fost îngrijorată de modul în care le va explica medicilor cum s-a petrecut totul și cum vor reacționa când vor afla că a fost vinovată.

ADVERTISEMENT