Sport

Damjan Djokovic, susținut de către Cristi Dulca: “E extrem de cerebral, extrem de valoros”

Cristi Dulca a analizat transferul lui Damjan Djokovic la Rapid. Selecționerul naționalei de fotbal feminin a României este sigur de impactul instant al croatului în Giulești.
10.01.2024 | 09:00
Damjan Djokovic sustinut de catre Cristi Dulca E extrem de cerebral extrem de valoros
Cristi Dulca aplauda venirea lui Damjan Djokovic in Giulesti
ADVERTISEMENT

Într-o mișcare surprinzătoare pe piața de trasnferuri a fotbalului românesc, mijlocașul croat Damjan Djokovic, în vârstă de 33 de ani, a fost dat afară de la FCSB și a semnat pentru Rapid din postura de jucător liber de contract.

Cristi Dulca a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Damjan Djokovic

Cristi Dulca, selecționerul naționalei de fotbal feminin a României, a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Djokovic și a comentat decizia acestuia de a se alătura echipei Rapid. Giuleștenii și-au întărit, astfel, linia de mijloc, cu un jucător cu mare experiență.

ADVERTISEMENT

Dulca a subliniat calitățile mijlocașului croat și a arătat încredere în potențialul său de a aduce plus valoare echipei antrenate de Cristiano Bergodi. Djokovic, în vârstă de 33 de ani, a părăsit FCSB după ce a acceptat o compensație de 70.000 de euro pentru a-și rezilia contractul.

“Djokovic își va pune amprenta la Rapid. E un jucător matur, la orice echipă la care a jucat s-a adaptat extrem de repede. A fost exponențial la titlurile luate de CFR Cluj, mie mi-a plăcut și cum a jucat la FCSB. La Rapid e altă atmosferă, probabil va avea mai multă încredere. 

ADVERTISEMENT

Va ajuta Rapidul, e un transfer valoros. Mie îmi place Djokovic, e un jucător matur, are experianța unor campionate câștigate. Nu știu motivele exacte ale despărțirii, nu cred că le știe nimeni. 

Ca joc, Djokovic nu a arătat că nu poate evolua la FCSB. Nu aș fi renunțat la el, e extrem de cerebral, extrem de valoros pe postul pe care îl are”, a declarat selecționerul naționalei feminine de fotbal a României, Crisit Dulca, pentru Gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Djokovic a marcat 2 goluri pentru FCSB

Djokovic a ales Rapidul pentru următoarele sale două sezoane și jumătate, până în 2025. Acesta va încasa un salariu lunar de 15.000 de euro, la care se adaugă diverse bonusuri.

Croatul a ajuns la FCSB la începutul acestui sezon din postura de jucător liber de contract. În vârstă de 33 de ani, Djokovic a semnat cu formația lui Gigi Becali după un sezon petrecut la Al Raed. Pentru arabi, Djokovic a jucat 29 de meciuri și a marcat 2 goluri.

ADVERTISEMENT

Tot 2 goluri a înscris Djokvoic și pentru FCSB în scurta sa perioadă petrecută la echipa lui Gigi Becali. Croatul a bifat 17 partide pentru FCSB, dintre care 10 din postura de titular. Acesta și-a pierdut locul de titular după ce a intrat în dizgrația patronului.

ADVERTISEMENT