Life

Dan Badea de la iUmor, gest uimitor la 3 ani de la căsătoria cu Mădălina! Tânăra, luată prin surprindere

21.08.2020 | 20:15
Dan Badea de la iUmor gest uimitor la 3 ani de la casatoria cu Madalina Tanara luata prin surprindere
ADVERTISEMENT

Dan Badea a împlinit trei ani de căsătorie cu Mădălina, partenera sa, prilej cu care i-a oferit un cadou de zile mari: un inel cu o valoare sentimentală specială.

Dan Badea de la iUmor a cerut-o a doua oară în căsătorie pe Mădălina

Co-prezentatorul emisiunii iUmor de la Antena 1 a cerut-o din nou de soție pe Mădălina, doar că de data asta e vorba de ceva cu totul diferit. Inelul pe care i l-a oferit a fost deja predestinat.

ADVERTISEMENT

Tânăra a ținut să marcheze acest moment special și a spus că nu era nevoie de acest gen din partea umoristului de la Antena 1 pentru că inima ei îi aparține deja.

„3 ani de la cununia civilă și m-a cerut din nou! Nu era nevoie, oricum am fost, sunt și voi fi a lui, dar am avut aceleași emoții că prima dată când i-am zis DA în Vegas și probabil acest nou inel va fi folosit de Arias peste 25 de ani pentru a-și cere viitoarea soție. #tradiție #familie Îți mulțumesc că m-ai ales pentru a-mi înfrumuseța viață, iubitul meu!”, a scris Mădălina Badea în dreptul fotografiei publicate pe pagina ei de Instagram.

ADVERTISEMENT

Relația lor este cu totul specială

Dan și Mădălina au o relație care iese din tipare. Actorul a fost consilierul principal al soției sale atunci când aceasta s-a confruntat cu o depresie severă.

„Am suferit de depresie postnatală. Ce am învățat din această experiență a fost că depresia vine din frică, din teama că nu te descurci, din grija constantă pentru bebe. E foarte important să faci copilul cu cine trebuie. Trebuie să ai un partener care să-ți fie alături, care să te înțeleagă”, a spus Mădălina într-un interviu mai vechi.

ADVERTISEMENT

De când a devenit tătic, Dan este un alt om, iar acum familia este totul pentru el: „Sunt extrem de fericit și împlinit. Faptul că îl vezi crescând și realizând că și tu ai participat la asta, că datorită ție crește și a devenit un omuleț, un om bun, nu se poate compara cu nimic”.

Tags: