News

Dan Barna a devenit tată. Ce nume are cel mai nou membru al familiei vicepremierului

Liderul USR Dan Barna a devenit tată pentru prima oară. Soția sa, Olga Totolici, a dat naștere unui băiețel de nota 10.
10.08.2021 | 14:57
Dan Barna a devenit tata Ce nume are cel mai nou membru al familiei vicepremierului
Dan Barna a devenit tată Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
ADVERTISEMENT

Dan Barna a anunțat sosirea pe lume a fiului său printr-o postare pe o rețea de socializare.

Dan Barna a devenit tată. Ce nume are cel mai nou membru al familiei vicepremierului

”10 august și cea mai dorită notă de 10 pe care am primit-o vreodată. Această binecuvântare a venit astăzi în familia noastră”, a scris Barna pe Facebook.

Liderul USR a anunțat vestea fericită și colegilor săi din USRPLUS, cărora le-a dezvăluit și numele micuțului.

ADVERTISEMENT

”Dragi colegi,

Împart cu voi bucuria și binecuvântarea acestei zile. El este Dan Damian, noul membru al familie care a dat buzna în viața noastră azi, 10 august”, le-a scris Dan Barna colegilor.

Foto: Captură Facebook USRPLUS – Revolutia Bunei Guvernari

Dan Barna (46 de ani) și Olguţa Totolici (38 de ani) sunt căsătoriţi de 14 ani. Cei doi își doreau foarte mult un copil, potrivit declarațiilor făcute recent de Dan Barna. „Categoric, da, îmi doresc. Este un lucru care se va întâmpla. Nu-ți aduce anul, ce-ți aduce ceasul. Muncim!”, spunea vicepremierul la o emisiune TV.

ADVERTISEMENT

Politicianul a explicat în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai de ce soția sa nu-i poartă numele de familie.

”E un lucru lipsit de importanță. La momentul când ne-am căsătorit a spus că dorește să-și păstreze numele. Am spus că nu e nicio problemă. Nu e nimic în neregulă aici. Chiar nu e o poveste în spate, a fost o dorință, care nu m-a deranjat în niciun fel. E în regulă”, a spus Dan Barna.

ADVERTISEMENT

În 2019, Dan Barna, pe atunci contracandidatul lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale, a acordat un interviu despre viața de familie.

Cine este soția lui Dan Barna

Olguța Dana Totolici este de meserie jurist, expert în fonduri europene, lucrând în acest domeniu de aproximativ zece ani. De aprope un an de zile, Olguța Totolici ocupă funcția de Head of Reward & Respect Labour Litigation Department la OMV Petrom, companie în cadrul căreia activează de peste 11 ani.

ADVERTISEMENT

Înainte, soția lui Dan Barna ocupa funcția de Head of Reward & Respect Labour Litigation Department, potrivit profilului de LinkedIn.

Cât despre studiile acesteia, soția vicepremierului a finalizat cusurile Facultății de Drept, la fel ca și soțul ei. Olguța Dana Totolici a urmat și două mastere, unul dintre ele fiind făcut în Franța, la Paris, în cadrul Universității de la Sorbona.

Soția lui Dan Barna are și doctorat în dreptul muncii la Universitatea Titulescu, precum și un MBA la Universitatea din Hull.

ADVERTISEMENT