Life

Dan Bittman, acuzații dure la adresa X Factor și Vocea României: ”ÎI mințim pe concurenți”

Dan Bittman lansează acuzații dure la adresa X Factor și Vocea României. Celebrul artist face niște dezvăluiri de-a dreptul uluitoare.
26.11.2023 | 16:11
Dan Bittman acuzatii dure la adresa X Factor si Vocea Romaniei II mintim pe concurenti
Dan Bittman, acuzații dure la adresa X Factor și Vocea României. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Bittman a răbufnit și a lansat acuzații dure la adresa X Factor și Vocea României. Se pare că un astfel de format de show-uri nu este tocmai unul ”sincer” pentru concurenți, sau cel puțin asta consideră artistul.

Dan Bittman, acuzații dure la adresa X Factor și Vocea României

Întrebat de cei de la cancan.ro dacă mai are în plan să revină în televiziune, Dan Bittman a avut un răspuns ferm. Locul lui nu e în televiziune, astfel că nu o să revină prea curând acolo.

ADVERTISEMENT

El și-a continuat declarația lansând acuzații dure la adresa show-urilor de tip Vocea României sau X Factor, unde de altfel a fost și jurat. El spune că în opinia sa, concurenții sunt mințiți.

Mai exact, Dan Bittman a subliniat faptul că niciun concurent care a câștigat unul dintre aceste show-uri nu a mers mai departe să își urmeze drumul în muzică, ci doar a avut parte de o experiență.

ADVERTISEMENT

„Nu, pentru că nu mai e locul meu acolo. Și, încă o problemă de-a mea pe care o am de-o viață întreagă, eu nu știu să mint. Și i-aș minți pe concurenți și nu mi-ar fi prea bine.

Eu am fost într-un juriu și nu am putu. Eu cred că-i mințim pe concurenți, sau i-am mințit și îi mințim în continuare. Și mă refer la cei ce fac emisiuniile acestea și sunt în juriile acestea. Eu nu cunosc niciun concurent care să fi câștigat show-urile astea de talente, care să fi dat un gol și să fi rămas în bussines-ul ăsta. Să fie și să spună că pentru el a fost experiența vieții. Nu, e o minciună”, a dezvăluit artistul, celor de la cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Adevărul despre jurații acestor show-uri

În ce sens sunt mințiți concurenții? Dan Bittman spune că cei care reușesc să întoarcă scaune nu au nevoie de meteori, ci ar trebui să își vadă mai departe de viața lor artistică. În realitate însă, nimeni nu ajunge nicăieri.

De asemenea, artistul a comparat situația vocilor bune de la show-uri precum Vocea Românei sau X Factor cu cele ale influencerilor. O mulțime de oameni reușesc să aibă succes pe internet, fără a participa la astfel de emisiuni.

ADVERTISEMENT

Referitor la rolul juraților de la Vocea României sau de la X Factor, Dan Bittman spune că aceștia nu au rolul de a ajuta concurenții, ci mai degrabă ”se dau mari la televizor” pentru a arăta cât de ”buni sunt”.

„Când s-au întors scaunele, la o anumită emisiune, deja i-am mințit. Oamenii aceia nu au nevoie de un tutore. Oamenii aceia care au întors și două scaune înseamnă că sunt buni și ar trebui să plece instantaneu din emisiune, pe drumul lor, să afle cine sunt.

Să-și vadă de viața lor artistică. Lor nu le trebuie un mentor. Pentru că mentorii aceștia nu vin să te ajute. Au fiecare cariera lor, se dau mari la televizor, ne arată cât de buni sunt. Au din astea că vor să arate că sunt buni”, a mai continuat artistul.

ADVERTISEMENT