Life

Ce s-a întâmplat cu Lorelai Moșneguțu la șase ani de când a câștigat Românii au Talent. ”M-am mutat”

Ce mai face Lorelai Moșneguțu după ce a luat premiul cel mare la Românii au talent 2017. Tânăra nu mai locuiește în Târgoviște.
03.09.2023 | 13:00
Ce sa intamplat cu Lorelai Mosnegutu la sase ani de cand a castigat Romanii au Talent Mam mutat
Ce mai face Lorelai Moșneguțu după ce a luat premiul cel mare la Românii au talent 2017. Tânăra nu mai locuiește în Târgoviște. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat cu Lorelai Moșneguțu la șase ani de când a câștigat Românii au Talent. S-a mutat din orașul în care stătea și are foarte multe planuri de viitor. Are un sprijin foarte mare în mama sa adoptivă, Viorica Pârva.

Ce mai face Lorelai Moșneguțu după ce a luat premiul cel mare la Românii au talent 2017. Tânăra nu mai locuiește în Târgoviște

Lorelai Moșneguțu a dezvăluit ce mai face după ce a luat premiul cel mare la Românii au talent 2017. Tânăra nu mai locuiește la Târgoviște și a decis să se stabilească în București pentru a fi mai aproape de facultate.

ADVERTISEMENT

Fosta finalistă de la Pro TV este studentă în primul an, dar și voluntară. De asemenea, spune că viața sa este foarte frumoasă în momentul de față. Totodată, își începe ziua pentru a mulțumi lui Dumnezeu pentru tot ce are.

„Îmi trăiesc viața de studentă. M-am mutat la București pentru facultate, stăm în apartamentul meu și mergem zilnic la facultate. Acum sunt și voluntară în cadrul Uniunii studenților din România și încep activitățile. 

ADVERTISEMENT

Să termin facultatea și după să urmez un master, posibil tot în cadrul SNSPA. După aceea, Doamne ajută să îmi găsesc un loc de muncă. Să mă bucur de fiecare clipă”, a declarat Lorelai Moșneguțu în emisiunea În oglindă.

Lorelai Moșneguțu, după Românii au talent 2017

Lorelai Moșneguțu a avut o viață grea, părinții săi abandonând-o încă de la naștere. Câștigătoarea de la Românii au talent 2017 a trecut peste toate neplăcerile din trecut și acum spune că se bucură de toate lucrurile mărunte pe care le primește.

ADVERTISEMENT

Tot ceea ce face, realizează cu bucurie și are un motto după care se ghidează de mică. „Trăiesc cu intensitate fiecare clipă”, este o mică parte din el. Este o persoană pozitivă și mereu încearcă să vadă partea pozitivă a lucrurilor.

Își dorește foarte mult să găsească un loc de muncă după terminarea facultății pe care o urmează în prezent. În plus, Lorelai Moșneguțu vrea să călătorească mai mult în străinătate împreună cu mama sa adoptivă.

ADVERTISEMENT

Vrea să se plimbe prin această lume, dar și în țară. În aceeași notă, câștigătoarea de la Românii au talent 2017 a mai subliniat că în plan personal vrea să se bucure de fiecare moment pe care-l primește de la Divinitate.

ADVERTISEMENT