Life

Dan Bittman, despre felul în care i s-a schimbat viața: ”Lași oamenii să-și spună părerile”

Dan Bittman, detalii despre modificările din existența sa. Mărturia solistului de la Holograf despre plusurile și minusurile sale.
28.07.2023 | 09:25
Dan Bittman despre felul in care i sa schimbat viata Lasi oamenii sasi spuna parerile
Dan Bittman, detalii despre modificările din existența sa. Mărturia solistului de la Holograf. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Dan Bittman a vorbit deschis despre felul în care i s-a schimbat viața. Renumitul cântăreț a ajuns în punctul în care lasă oamenii să-și spună părerile, ceea ce înseamnă că nu mai este afectat de nimeni și nimic.

Dan Bittman, detalii despre modificările din existența sa. Mărturia solistului de la Holograf

Dan Bittman a oferit o serie de detalii despre modificările din existența sa. Mărturia solistului de la Holograf are legătură cu zodia în care s-a născut, și anume Berbec. Odată cu trecerea anilor vedeta spune că a ajuns să nu se mai implice atât de mult.

ADVERTISEMENT

Celebrul artist crede că are toate caracteristicile nativului în care a venit pe lume pe 29 martie 1962, chiar dacă pe unele le-a evitat. Muzicianul ar fi vrut să fie mai calm și mai puțin încăpățânat pentru că uneori această calitate i-a făcut și rău.

„Mi-a plăcut zodia, dar din alte puncte de vedere aș fi vrut să fiu mai calm. Câteodată mi-a făcut rău încăpățânarea, dar odată cu trecerea anilor ești mai liniștit și mai relaxat, lași oamenii să-și spună părerile.

ADVERTISEMENT

Am încercat într-un fel cât se poate de civilizat să îmi fac o viață corectă atât mie, cât și familiei, să îi învăț și pe copii și ce înseamnă puțină muncă, puțină școală, m-am ocupat de chestia asta.

Mi-am dat seama că și mie mi-a folosit foarte mult educația asta pe care mi-au dat-o părinții mei. Și mi-am zis că se poate munci și cinstit”, a mărturisit Dan Bittman în emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Dan Bittman, un artist mai relaxat la 61 de ani

Dan Bittman spune că este mai relaxat în prezent. A ajuns la vârsta de 61 de ani, de peste 40 de ani fiind în centrul atenției și în lumina reflectoarelor. Cântărețul are o carieră înfloritoare și este unul dintre artiștii apreciați de publicul român.

„Nu știu dacă mă reprezintă… Cred că adaptabilitatea, reușesc să ias cu fruntea sus din situațiile dificile, încerc să mă adaptez. Defecte sunt cu duiumul. Sunt nervos, irascibil, n-am niciodată răbdare. 

ADVERTISEMENT

Sunt vai mama mea. Nu mă dau jos, nu fac scandal în trafic. Nu că mi-o iau, îmi e frică. Infidelitatea se pune la defect? Sunt foarte ușor de păcălit”, a mai spus Dan Bittman la întrebările din Oracolul lui Dan Capatos.

ADVERTISEMENT
Tags: