Life

Dan Bittman, incident într-un avion Tarom: ”Caută o scară să ne dea jos”

Dan Bittman, peripeție într-o aeronavă operată de Tarom. Compania a fost nevoită să găsească o scară pentru a coborî pasagerii.
06.07.2023 | 23:01
Dan Bittman incident intrun avion Tarom Cauta o scara sa ne dea jos
Dan Bittman, peripeție într-o aeronavă operată de Tarom. Compania a fost nevoită să găsească o scară pentru a coborî pasagerii. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Solistul vocal al formației Holograf a fost implicat într-un incident într-un avion Tarom. Artistul le-a mărturisit celor din mediul virtual că reprezentanții firmei românești au trebuit să caute o scară ca să îi dea jos.

Dan Bittman, peripeție într-o aeronavă operată de Tarom. Compania a fost nevoită să găsească o scară pentru a coborî pasagerii

Dan Bittman a povestit peripeția prin care a trecut într-o aeronavă operată de Tarom, care este cea mai veche firmă aeriană din România cu sediul în Otopeni. Compania a fost nevoită să găsească o scară pentru a coborî pasagerii.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul artist și ceilalți membri ai trupei sale au trebuit să aștepte peste o oră îmbarcarea în aeronava cu plecare din Cluj – Napoca. Din păcate, problemele nu i-au ocolit nici la aterizarea pe aeroportul din Capitală.

În București oamenii au stat o perioadă destul de lungă pentru a se găsi o scară care să-i ajute să coboare. Întreaga întâmplare a fost făcută publică pe social media, unde cântărețul a postat un mesaj cu o tentă ironică.

ADVERTISEMENT

„După ce că au întârziat o oră pe ruta Cluj – București, acum caută o scară ca să ne dea jos din avion. Felicitări Taron. Am scris voit cu N”, a scris Dan Bittman pe pagina de Instagram.

Postarea este însoțită și de o imagine de la bordul avionului în care mai multe persoane stau în picioare și așteaptă să ajungă la sol. Vedeta a primit numeroase comentarii, românii precizând că nu este prima oară când se ajunge în această situație neplăcută.

ADVERTISEMENT

Dan Bittman, supărat pe compania aeriană

„E bine că doar o oră, încercați 3 – 4 ore întârziere”, „Taron… îi știm deja. Cred că nu este inclusă și scara în prețul biletului”, sunt doar două dintre mesajele primite de Dan Bittman pe rețelele de socializare.

„Bine că nu ați sărit pe saltea”, a mai scris altcineva. „Ne-am gândit la un moment dat să o facem”, a fost răspunsul renumitului artist pe rețelele de socializare, unde a lăsat și un emoticon care râde.

ADVERTISEMENT

Incidentul cu compania aviatică Tarom vine la scurt timp după ce Maria Dragomiroiu și Sanda Ladoși au rămas blocate pe un aeroport din Germania. Cele două artiste au fost nevoite să aștepte mai bine de 24 de ore ca aeronava să fie reparată pentru a decola spre România.

ADVERTISEMENT