Life

Medeea Marinescu, revoltată pe compania TAROM. Ce a pățit actrița: “O mizerie ce ați făcut!”

Medeea Marinescu, revoltată din cauza companiei TAROM. Actrița a avut parte de o întâmplare total neplăcută în această seară.
11.04.2023 | 00:28
Medeea Marinescu revoltata pe compania TAROM Ce a patit actrita O mizerie ce ati facut
Medeea Marinescu, revoltată pe compania TAROM. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Medeea Marinescu a povestit ce a pățit în această seară, când a fost nevoită să zboare cu TAROM. Actrița este revoltată pe compania aeriană și are de gând să facă o plângere.

Medeea Marinescu, revoltată pe compania TAROM. Întâmplarea prin care a trecut actrița

Actrița de teatru și film a povestit, pe rețelele sociale, ce a pățit în această seară. Medeea Marinescu urma să zboare cu TAROM la București din Cluj, însă reprezentanții companiei au anunțat o întârziere de o oră care a fost, de fapt, mai mare.

ADVERTISEMENT

După două ore și jumătate, pasagerii din avion au aflat că vor trece și pe la Baia Mare, unde urmau să stea timp de 20 de minute. Nimeni nu a fost anunțat de această schimbare, în afară de pasagerii din față.

Mai mult, barul s-a închis la ora 19, așa că pasagerii nici nu au avut de unde să-și achiziționeze o apă. Din păcate, nu este prima dată când actrița are parte de o astfel de întâmplare cu TAROM.

ADVERTISEMENT

“TAROM!!!! O mizerie ce ați făcut în această seară!!! Să ne țineți prizonieri într-o sala de așteptare, anunțând că aveți întârziere o oră (hahaha, mințind cu nerușinare, dar sunt deja obișnuită, e o practică la voi chestia asta), ne îmbarcați după două ore și jumătate de la Cluj și când, în sfârșit ne gândim că vom ajunge la București, ne anunțați ÎN AVION că trecem și pe la Baia Mare, unde vom sta cam douăzeci de minute (sunt aici acum, o să măsor și minutele astea!).

CUM VĂ PERMITEȚI SĂ VĂ BATEȚI JOC DE NOI?? Nu ați anunțat nimic (pardon, pasagerul inocent de lângă mine îmi spune că ‘la lounge’ i-au anunțat că merg în excursie la Baia Mare, însă pe noi, amarații care n-am apucat un loc în față, la ‘lounge’, nu ne-a anunțat nimeni, nu am avut de unde să ne cumpărăm o apă, pentru că micul băruleț s-a închis la ora 19)., a scris Medeea Marinescu pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Actrița, hotărâtă să facă reclamație după această întâmplare

Vedeta speră să ajungă la București în această noapte și este hotărâtă să facă o plângere după întâmplarea prin care a trecut cu compania aeriană. În mesajul său, Medeea Marinescu l-a tras la răspundere și pe ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, în legătură cu astfel de probleme.

“Așadar, sper să ajung după miezul nopții în București, voi face o plângere oficială. Sper să fiți trași la răspundere. Domnule Sorin Grindeanu, ce facem cu Tarom? Cum rezolvam gravele probleme? Sau nu contează, merge și așa.

ADVERTISEMENT

Că oricum n-ai altă companie cu care să poți zbura de la Cluj la București. Sau de la Timișoara , sau Iași…Să vă fie rușine!”, a scris actrița pe pagina sa de Facebook.

Nu este pentru prima dată când actrița își exprimă nemulțumirile în mediul online. În urmă cu câteva luni, actrița a relatat cum a fost tratat copilul ei, care avea dureri abdominale, de medicii de la un spital privat din Capitală.

Copilul actriței a fost lăsat să aștepte două ore și jumătate pentru o ecografie abdominală. După acest interval, vedeta a aflat că acest consult nu poate fi făcut. În schimb, medicii i-au sugerat să se prezinte la un spital de pediatrie de stat.

ADVERTISEMENT
Tags: