Life

Dan Bittman, în pauză vocală. Ce problemă are celebrul artist de la Holograf

Dan Bittman, în pauză vocală, chiar înainte de un concert important din cariera sa. Ce problemă are celebrul artist de la Holograf?
08.02.2023 | 15:45
Dan Bittman in pauza vocala Ce problema are celebrul artist de la Holograf
În urmă cu câțiva ani, Dan Bittman a avut o intervenție asupra corzilor vocale, la Viena. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Dan Bittman nu scapă de problemele cu vocea, după ce în 2017 a suferit o operație la corzile vocale. Solistul trupei Holograf, în vârstă de 60 de ani, va avea în curând un concert important din cariera sa și nu vrea să-și dezamăgească fanii. Iată ce a declarat într-un interviu!

Dan Bittman, probleme cu vocea înainte de concertul de la Sala Palatului: ”Sunt în pauză vocală”

Dan Bittman a mărturisit pentru impact.ro faptul că se află în pauză vocală, pentru ca la concertul ce urmează să-l susțină în fața a mii de oameni să nu întâmpine dificultăți. Asta în condițiile în care multă lume deja și-a cumpărat bilete și speră să-l audă pe interpret cântând cele mai frumoase piese ale sale, din cei peste 4 decenii de profesie.

ADVERTISEMENT

”Am probleme cu vocea. Sunt în pauză vocală”, a precizat Dan Bittman pentru sursa menționată anterior. Impasul prin care trece el acum se produce, mai exact, în contextul în care pe data de 15 decembrie, la Sala Palatului are programat un concert dedicat cuplurilor, care pe 14 februarie vor sărbători Ziua Îndrăgostiților.

În 2017, când a fost operat la un spital din Austria, Dan Bittman avea ca diagnostic stenoză la nivelul arterei carotide. Atunci, el ar fi fost la un pas de a se retrage din carieră, spre uimirea și dezamăgira, în același timp, a celor apropiați. Mai mult, solicitase să fie înlocuit cu un alt artist, pentru ca Holograf să nu se destrame și să-și respecte contractele.

ADVERTISEMENT

Însă, într-o zi, când nu mai spera absolut deloc să-și revină și când deja se resemnase cu gândul că trebuie să-și aleagă altă meserie, problema medicală i s-a rezolvat. Totul s-a întâmplat ca printr-o minune, după ce un doctor i-a prescris o pastilă de doar 16 lei. Entuziasmat, faimosul solist a revenit pe scenă, dar iată că i se mai ivesc dificultăți.

Membrii trupei Holograf, dezamăgiți de numărul mic de concerte

În 2021, Dan Bittman și colegii săi erau puțin supărați, deoarece au constatat că nu mai sunt atât de solicitați să cânte, aici având o vină și situația declanșată de pandemie, în care toți soliștii s-au confruntat cu numărul mic de evenimente. Membrii Holograf luau în calcul să meargă pe drumuri separate.

ADVERTISEMENT

Tot în 2021, Dan Bittman credea că lumea nu îi mai cheamă trupa să cânte în urma spuselor sale anti-vaccinare și anti-regulilor împotriva Covid-19.”Din păcate, cu Holograf nu am cântări. Cred că oamenilor le e frică de mine, că sunt conspiraționistul, dușmanul numărul unu al României”, transmitea artistul tot pentru impact.ro

Dan Bittman a stârnit multă rumoare în spațiul public odată cu afirmațiile sale contra coronavirusului, dar și după ce a precizat că nu crede că Andreea Esca a fost bolnavă de acest virus, dând de înțeles că la mijloc a fost vorba, de fapt, despre o înscenare a celor de la Protv.

ADVERTISEMENT

În plan personal, viața lui Dan Bittman este acum sub semnul întrebării. Nu se cunosc detalii despre o relație a sa, actuală, după ce a pus punct celei cu Liliana Ștefan. Artistul și Liliana Ștefan au divorțat după 25 de ani de căsnicie, în care au reușit să devină părinții a trei copii, mai exact, trei băieți.

ADVERTISEMENT