Life

Dan Bittman, întâlnire neașteptată cu Romică Țociu, pe litoral. Ce i-a făcut fostul comediant de la Antena 1

Dan Bittman și Romică Țociu, întâlnire neașteptată pe litoral. Ce i-a făcut comediantul solistului de la Holograf, în văzul lumii.
23.08.2023 | 20:19
Dan Bittman intalnire neasteptata cu Romica Tociu pe litoral Ce ia facut fostul comediant de la Antena 1
Dan Bittman și Romică Țociu s-au întâlnit pe litoral. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Bittman și Romică Țociu au avut parte de o întâlnire neașteptată pe litoral. Cântărețul a fost speriat de comediant, care l-a “atacat” de față cu toată lumea.

Dan Bittman și Romică Țociu, întâlnire neașteptată pe litoral. Cântărețul, speriat de fostul comediant de la Antena 1

Solistul de la Holograf se afla la mare, în stațiunea Vama Veche. Dan Bittman s-a bucurat de o zi petrecută la plajă și de vremea frumoasă, fără să știe ce avea să urmeze mai târziu.

ADVERTISEMENT

În timp ce se plimba prin Vama Veche, solistul s-a întâlnit cu Romică Țociu. Actorul de comedie l-a speriat pe artist, iar acesta din urmă a avut o reacție neașteptată, spre surprinderea celor prezenți la fața locului.

Atunci când nu se aștepta, Dan Bittman a fost speriat de Romică Țociu. Comediantul l-a luat pe nepregătite pe cântăreț, care a avut parte de o adevărată sperietură.

ADVERTISEMENT

Dan Bittman s-a întors către Romică Țociu, și-a scos ochelarii de soare, după care a ridicat pumnii la actor, în spirit de glumă. Cei care au văzut scena s-au amuzat pe seama celor doi.

După sperietură, cele două vedeta și-au dat mâna și s-au îmbrățișat. Imaginile au fost postate de comediant pe Facebook și pe Instagram, iar internauții au reacționat imediat.

ADVERTISEMENT

“S-a cam speriat (n.r. Dan Bittman)”, “Așa ceva”, “Copiii de la grădiniță sunt mici copii (n.r. pe lângă voi)”, “Se panicase un pic”, au fost câteva dintre comentariile utilizatorilor.

Dan Bittman, surprins alături de Denise Rifai

Dan Bittman merge destul de des pe litoral, iar de curând a fost surprins pe plaja din Mamaia de Cancan.ro, alături de Denise Rifai. Cei doi păreau să se simtă bine împreună. Prezentatoarea de la Kanal D a purtat un costum de baie care i-a scos formele în evidență.

ADVERTISEMENT

Nu este prima dată când cei doi apar în public în ipostaze apropiate. Denise Rifai se înțelege foarte bine cu solistul de la Holograf, pe care l-a avut ca invitat în emisiunea de la Kanal D, acum ceva timp.

Nu de puține ori, s-a zvonit chiar că cei doi ar avea o relație. Cu toate acestea, între ei ar fi vorba doar despre o relație de prietenie, după cum au mai declarat.

ADVERTISEMENT