Life

Dan Capatos, despre cel mai mare regret după moartea lui Stephan Pelger: ”Îmi e ciudă că a abandonat această luptă”

Dan Capatos, părere de rău uriașă după decesul creatorului de modă Stephan Pelger. Ce a mărturisit cunoscutul prezentator.
09.06.2023 | 14:09
Dan Capatos despre cel mai mare regret dupa moartea lui Stephan Pelger Imi e ciuda ca a abandonat aceasta lupta
Dan Capatos, părere de rău uriașă după decesul creatorului de modă Stephan Pelger. Ce a mărturisit prezentatorul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Moderatorul emisiunii Xtra Night Show a vorbit în cadrul show-ului despre cel mai mare regret pe care îl are după moartea designerului care a fost găsit spânzurat în atelierul său. Vedetei îi este ciudă că a abandonat această luptă.

Dan Capatos, părere de rău uriașă după decesul creatorului de modă Stephan Pelger. Ce a mărturisit prezentatorul

Dan Capatos și-a exprimat părerea de rău uriașă după decesul creatorului de modă Stephan Pelger. Cei doi erau prieteni foarte buni și regretatul designer apărea destul de des în show-ul nocturn de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul a mărturisit că are mustrări pentru că vedeta și-a pus capăt zilelor la 44 de ani și că nu a mai putut continua să lupte cu depresia, insomniile și anxietățile care îi acaparaseră existența în ultimii ani.

„Am un soi de ciudă, o ciudă pe mine, pe noi, pe el. N-ar fi foarte multe de spus. Îmi va fi foarte greu să vorbesc în această seară. Este una din acele seri prin care am mai trecut, din păcate.

ADVERTISEMENT

Am un soi de ciudă, o ciudă pe mine, pe noi, pe el. Nu este un om care a dispărut ducându-se cu toată puterea în zid. Este un om care și-a conștientizat problemele și care a ales să vorbească deschis despre ele.

Lupta cu toată forța și îmi este ciudă că a abandonat această luptă”, a declarat Dan Capatos despre moartea surprinzătoare a lui Stephan Pelger, în emisiunea Xtra Night Show, difuzată la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Dan Capatos, cuvinte de laudă pentru Stephan Pelger

Dan Capatos are numai cuvinte de laudă pentru regretatul Stephan Pelger și spune că designerul era un om foarte bun și minunat. Moderatorul le-a cerut telespectatorilor să fie mai înțelegători și îngăduitori cu artiștii români pentru că sunt mai sensibili.

În altă ordine de idei, prezentatorul a subliniat că designerul a fost internat de 5 ori în centrele de dezintoxicare și că era o persoană care își dorea să treacă peste probleme. Creatorul de modă a vorbit în repetate rânduri despre depresie, precizând că simțea că a pierdut controlul.

ADVERTISEMENT

„Nu eram atât de apropiată ca o confidentă, dar îmi era un om foarte drag. Îl simțeam apropiat, îmi povestea cum a început el, de când era mic. Când a fost penultima oară la noi ne-a povestit că are probleme cu depresia, l-am încurajat.

Cred că nimeni nu se aștepta la finalul acesta atât de șocant pentru toată lumea. Nu știu ce a fost în sufletul lui, depresia este o boală absolut cumplită, nu multă lume știe ce se ascunde în spatele unui zâmbet”, a completat Paula Chirilă, mai arată sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT