Life

Dan Capatos este căsătorit de 20 de ani cu o jurnalistă! Imagini rare cu soția prezentatorului de la Antena 1, care trebuia să facă nuntă cu un alt bărbat

05.07.2020 | 17:28
Dan Capatos este casatorit de 20 de ani cu o jurnalista Imagini rare cu sotia prezentatorului de la Antena 1 care trebuia sa faca nunta cu un alt barbat
Dan Capatos. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dan Capatos comentează seară de seară în emisiunea Xtra Night Show scandalurile amoroase din lumea mondenă, însă el este unul dintre cei mai fideli prezentatori din România în relația de cuplu.

Vedeta Antena 1 are o relație foarte bună cu soția lui, Monica, alături de care și-a petrecut ultimii 20 de ani.

ADVERTISEMENT

Cei doi au un mariaj de durată care nu a avut de suferit până acum nici din cauza programului încărcat al moderatorului TV.

Dan Capatos are o soție discretă

Secretos în ceea ce privește viața personală, prezentatorul emisiunii Xtra Night Show și Monica, soția sa, au împreună un băiețel de 8 ani pe nume Andrei.

ADVERTISEMENT
Dan Capatos călătorește cu soția lui peste tot. Foto: Instagram
Dan Capatos călătorește cu soția lui peste tot. Foto: Instagram

La fel ca și soțul ei, Monica Capatos este jurnalistă, însă stă departe de lumina reflectoarelor și s-a ocupat în cariera sa de investigații. La un moment dat, prezentatorul Antena 1 a mărturisit că soția lui ar fi trebuit să se căsătorească în momentul în care s-au cunoscut, însă s-a îndrăgostit de acesta și a renunțat să mai facă pasul cel mai atunci.

Monica Capatos este o persoană discretă și stă departe de lumina reflectoarelor. Foto: Instagram
Monica Capatos este o persoană discretă și stă departe de lumina reflectoarelor. Foto: Instagram

Mai târziu, Dan Capatos și Monica s-au căsătorit, însă vedeta Antena 1 susține că niciodată nu i-a promis marea cu sarea.

ADVERTISEMENT

” Ne-am cunoscut şi mai departe a trebuit să vedem cum facem. Eram fiecare prinși în altă relație și a trebuit să renunţăm la relaţiile respective pentru a forma o familie. Singurul dezavantaj era că ea trebuia să se căsătorească în scurt timp. Avea nunta și a trebuit să o anuleze.

Mă gândesc că ne-or fi iertat oamenii ăia. Sau pe ea, că pe mine nu cred. Oamenii aceia pe care i-a încurcat atunci 20 de ani. Nu i-am promis niciodată măcar că vom rămâne până la final. Nu-mi place să fac promisiuni de genul ăsta. Am zis încă de la început că se poate întâmpla orice, dar trebuie să o luăm cu paşi mici. În paşi mici am ajuns la 20 de ani.

ADVERTISEMENT
Dan Capatos și soția, în diferite momente ale vieții lor de cuplu. Foto: Instagram
Dan Capatos și soția, în diferite momente ale vieții lor de cuplu. Foto: Instagram

A avut și ea parte de expunere destulă, fiind jurnalistă mulţi ani. Aşa ne-am şi cunoscut, în redacţie (…) A venit natural pasul ei în spate, ea nefiind nici înainte dornică de mondenităţi. Ne-am cunoscut în redacţia unui ziar care nu a mai apărut.”, a declarat Dan Capatos, la Răi Da Buni.

Are o relație bună cu fiul ei, Andrei

Dan Capatos se ocupă, în timpul liber, de băiatul lui, pe care îl duce la înot, fotbal și alte activități. Cei doi petrec timp prețios împreună și se înțeleg foarte bine.

” Andrei ştie ce face tati. Ştie şi prostiile pe care le-a făcut tati pe la TV. Generaţia aceasta este la curent cu tot ce se întâmplă acum sau ce s-a întâmplat. El doarme mare parte de timp când am eu emisiune (…) El este un băieţel normal pentru vârsta lui. Este cuminte, cu cele mai bune note posibile, face sport. Cât n-am făcut eu toată viaţă, el a făcut în primii opt ani.”, a mai spus Capatos.

ADVERTISEMENT