Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dumitru Dragomir îi face strategia de titlu lui Gigi Becali după 0-4 cu Rapid: “I-aș strânge pe toți și aș tăia două oi”

Dumitru Dragomir a spus că în locul lui Gigi Becali ar strânge echipa împreună şi ar face un grătar pentru a face uitată umilinţa cu Rapid.
10.03.2024 | 17:40
Dumitru Dragomir ii face strategia de titlu lui Gigi Becali dupa 04 cu Rapid Ias strange pe toti si as taia doua oi
Dumitru Dragomir îi face strategia de titlu lui Gigi Becali după 0-4 cu Rapid: “I-aș strânge pe toți și aș tăia două oi”. Sursa. colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a fost umilită de Rapid în derby-ul din ultima etapă a sezonului regulat al SuperLigii, scor 0-4. Roş-albaştrii intră în play-off cu moralul zdruncinat, dar cu patru puncte avans în faţa urmăritoarelor.

Dumitru Dragomir îi face strategia de titlu lui Gigi Becali după 0-4 cu Rapid: “Aş tăia două oi sau doi miei, în curte la el”

Dumitru Dragomir i-a făcut strategia de titlu lui Gigi Becali şi a declarat la FANATIK SUPERLIGA că în locul patronului FCSB ar aduna echipa, ar face un grătar şi le-ar transmite că trebuie să termine treaba în play-off:

ADVERTISEMENT

“Aş strânge echipa la o masă, aş tăia două oi sau doi miei, în curte la el, acolo în spate. Nu la Palat, are el o curte mare acolo. Aş face un grătar şi un purcel.

Fără muzică şi fără nimic. Le-aş da să bea un pahar de vin, n-aş lua nicio măsură disciplinară, nimic: «Voi ne-aţi băgat aici, voi să luaţi campionatul!». Aş face o singură schimbare.

ADVERTISEMENT

“Aş face asta şi eu, ca Gigi. M-am uitat la toate cele patru goluri. Toate au fost greşeli de portar”

L-aş schimba pe cel din poartă. Dă chix în meciurile importante. Aş face asta şi eu, ca Gigi. M-am uitat la toate cele patru goluri. Toate au fost greşeli de portar. 

Când a dat Rrahmani gol, s-a lovit de el mingea şi a sărit peste portar. Eşti mare cât casa, ieşi puţin, doi metri în faţa liniei porţii. Iar la primul gol, cel al lui Iacob, ce cauţi tu să stai în poartă, mă?

ADVERTISEMENT

Nu aşa se face zidul, în astfel de situaţii. Este foarte greu să stai cu toţii în linie. Bergodi a făcut o chestie pentru care trebuie felicitat, a micşorat spaţiile pe faza de apărare”, a spus Mitică Dragomir.

Gigi Becali vrea să îl schimbe pe Târnovanu: “Nu că e neinspirat, e fricos”

După Rapid – FCSB 4-0, Gigi Becali a declarat că este posibil să schimbe titularul din poartă. Patronul FCSB a fost foarte nemulţumit de prestaţia lui Târnovanu şi a spus că se gândeşte dacă îl va titulariza şi în play-off:

ADVERTISEMENT

“Nu mai spun și Ștefan Târnovanu. Mă gândesc dacă mai intră în poartă. Primul gol și ăla la colțul scurt. Mingea e a lui. Aștepți să iei gol? Nu că e neinspirat, e fricos. Mingea era a lui. N-am avut niciun jucător pe teren, nimic!

Este o umilință. E batjocoră, nu umilință. Ce poți să simți dacă nu pot să aleg un singur jucător din 11. Prima repriză a fost a noastră, numai că a fost greșeala lui Târnovanu care a luat gol. Nu a ieșit să prindă mingea, a luat gol de la Iacob. L-aș băga pe Vlad”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport 1.

Dumitru Dragomir îi face strategia de titlu lui Gigi Becali după 0-4 cu Rapid: “I-aș strânge pe toți și aș tăia două oi”

ADVERTISEMENT