Life

Dan Negru, amintire fabuloasă. De ce a primit cadou un cal. „Veterinarul și-a făcut cruce”

Amintirea fabuloasă pe care o are Dan Negru, de la una dintre zilele sale de naștere: a primit cadou un cal. Care a fost motivul?
23.02.2023 | 11:01
Dan Negru amintire fabuloasa De ce a primit cadou un cal Veterinarul sia facut cruce
Dan Negru a împlinit joi 52 de ani. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Dan Negru împlinește joi, 23 februarie, 52 de ani. Își amintește cu drag de fiecare aniversare, până la atingerea acestei vârste. Unele zile ale sale de naștere sunt de-a dreptul amuzante, căci printre numeroasele cadouri primite a fost și un cal, adus chiar în fața ușii casei lui. Cum s-a ajuns la această surpriză?

Dan Negru împlinește 52 de ani. Ce amintiri are de la zilele sale de naștere. Calul care i-a dat bătăi de cap

Dan Negru a rememorat cum în urmă cu câțiva ani a primit un cal de la un grup de copii, iar animalul i-a dat mari bătăi de cap. Și el s-a mirat atunci de ineditul dar și i s-a părut ceva suspect. Bănuia că în spatele acestei surprize stă, de fapt, altcineva, o persoană cu idei năstrușnice și a avut dreptate, în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

Totul a pornit după ce Dan Negru modera un show cu copii, în spatele căruia se afla amicul său Titus Munteanu. În platou a fost invitat la un moment dat Florin Piersic, marele actor povestindu-le celor mici despre un cal al său care s-a stins din viață.

Copiii au fost impresionați de ceea ce a dezvăluit Florin Piersic, iar Titus Munteanu observând acest lucru le-a propus, ca de ziua lui Dan Negru, să-i facă o surpriză la domiciliu un cal. Animalul a fost adus chiar la ușa casei jurnalistului și nu oricum, ci cu o fundă roșie în jurul gâtului, pe care scria: ”La mulți ani, Dan Negru!”

ADVERTISEMENT

”Îmi amintesc că am primit , acu’ niște ani, un cadou care mi-a dat m”ulte bătăi de cap. Făceam pe atunci un show cu copii, Echipa Fantastica se numea, și era produs de Titus Munteanu, un mare nume din televiziune.

Copiii mi-au făcut atunci cadou …un cal. Asta pentru că noi am povestit despre animale în show și ei, de bună credință, ca să-mi facă o bucurie, mi-au adus un cal”, a mărturisit Dan Negru pentru cancan.ro

ADVERTISEMENT

Prezentatorul a primit calul cu bucurie și chiar i-a dat și un nume, ”Azorel”, însă au apărut problemele. O lună a reușit Dan Negru să țină ”cadoul” în curte, în șopron, iar în tot acest timp vecinii s-a revoltat peste măsură. Au alertat autoritățile, iar la ușa moderatorului au sosit de această dată polițiștii comunitari cu reprezentanții Protecției Animalelor.

Ce a făcut Dan Negru cu calul primit cadou

Ulterior avertismentului făcut de către oamenii legii,  Dan Negru a căutat disperat un loc unde calul să fie în siguranță. A găsit după 30 de zile un centru de echitație, situat la aproape 40 de kilometri de Capitală. Aici nu l-a plasat oricum, ci a achitat și o plată de 1000 de euro.

ADVERTISEMENT

De altfel, se amuză când își aduce aminte când i-a povestit pățania sa unui prieten, de profesie medic veterinar. Bărbatul, obișnuit să se ocupe de câinele vedetei de la Kanal D, și-a făcut cruce când a aflat că amicul lui are un cal în curte.

”După vreo lună, am reușit să-l plasez într-un centru de echitație lângă București. Până atunci, a fost un chin. I-am pus numele Azorel, ca de cățel, mă suna Titus Popovici și mă întreba: sunteți bine? Dar un leopard nu ar fi bun? Aveam un veterinar, prieten, unde mai duceam câinele, și când a auzit că am cal, și-a făcut cruce omul”,  a mai declarat Dan Negru.

ADVERTISEMENT